Kultúra

A szabadság pillanatai a Klebelsberg-könyvtárban

A szabadság pillanatai a Klebelsberg-könyvtárban

2017. október 11., szerda
A szabadság pillanatai a Klebelsberg-könyvtárban

Miklós Péter "A szabadság pillanatai. Egyéni és közösségi cselekvésformák 1956-ban" című kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők az SZTE Klebelsberg Könyvtár átriumában október 17-től.

Október 17-én, kedden 16 órakor nyílik meg az SZTE Klebelsberg Könyvtár átriumában

Miklós Péter

, a hódmezővásárhelyi Emlékpont intézményvezetőjének az "A szabadság pillanatai. Egyéni és közösségi cselekvésformák 1956-ban" című kiállítása, majd bemutatják a témáról idén megjelent, "A szabadság reményei. Egyéni és közösségi cselekvésformák 1956-ban" című könyvét. A tárlatot

Keveházi Katalin

, a Klebelsberg Könyvtár főigazgatója, Miklós Péter és

Jancsák Csaba

, az SZTE JGYPK dékánhelyettese nyitja meg. A megnyitót követően 16.30-tól az Átriumban lévő 003-as szemináriumi teremben az 'Egyetemi szerzők, műhelyek, kiadók' című sorozat keretei között kötetbemutatóra várják az érdeklődőket. Miklós Péter frissen megjelent köteteiről Jancsák Csaba beszélget a szerzővel. A rendezvényen Miklós Péter "A szabadság reményei. Egyéni és közösségi cselekvésformák 1956-ban.", illetve "Részt vettem a szabadságharc megmozdulásaiban - Putnik Tivadar (1929-1998)" című köteteit mutatják be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.