Sport

Másodszor is Tisza-parti Party Algyőn

Másodszor is Tisza-parti Party Algyőn

2017. szeptember 6., szerda
Másodszor is Tisza-parti Party Algyőn

Második alkalommal rendezik meg Algyőn az ALTE egyesület és az Algyői Önkormányzat szervezésében a Tisza-parti Party-t. A rendezvény célja, hogy bemutassa a Tisza szabadidős és sport, valamint Algyő turisztikai lehetőségeit.

A szervezők szeretettel várnak 0-100 éves korig minden algyőit és nem algyőit, akinek fontos a Tisza, a természet közelsége és a benne rejlő sportolási, valamint rekreációs lehetőségek - mondta el Füzesy István, a főszervező ALTE egyesület elnöke. Szeptember 9-én, szombaton 10 órától indulnak a programok, a bátrabbak terepfutó versenyen vehetnek részt, ahol 20-40 perc alatt teljesíthetik az akadályokkal teletűzdelt pályát. Ezzel párhuzamosan strandkézilabda versenyt tekinthetnek meg az érdeklődők, míg szintén 10 órától a sárkányhajós csapatok részére nyílt időméri edzési lehetőséget biztosítanak, a közönségnek pedig lehetősége nyílik a kajak és a kenu kirpóbálására. Kísérő programként az Algyői Off-Road Club tart autós bemutatót, valamint bemutatkoznak a község sportszakosztályai is, az érdeklődők pedig minden sportágat kipróbálhatnak. Ezen felül íjász bemutatóval és viking sakkal is várják az érdeklődőket. 11 órától sajtótájékoztató keretein belül mutatkozik be az FKSE-Algyő férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője és játékosai, valamint

Kopasz Bálint

is mesél világbajnoki szerepléséről, illetve fontos bejelentést is tesznek az algyői kajak jövőjével kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.