Kajak-kenu: három szegedi érem az ifjúsági és U23-as vb-ről

2017. július 31., hétfő · Hozzászólok

birkas_balazs_u23_vb_bajnok

Szenzációs napot zártak a DÉMÁSZ Szeged VE versenyzői a Pitestiben rendezett ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon. Birkás Balázs parádés teljesítményt nyújtva megnyerte a K1 Férfi U23 200 méter döntőjét, így ebben a számban 2016 után ismét felállhatott a dobogó tetejére. A DÉMÁSZ Szeged egy arany- és két ezüstéremmel zárta a romániai vb-t. Tovább »

Kajak-kenu: újabb három arany az ifjúsági és U23-as világbajnokságon

2017. július 30., vasárnap · Hozzászólok

kajak_kenu_U23_Pitesti

Az ötszáz méteres döntőkben vasárnap délután 3 arany-, 2 ezüst és 1 bronzérmet szerzett a magyar válogatott a romániai Pitestiben zajló ifjúsági és U23-as világbajnokságon. Kajak egyesben nyerni tudott az ifik között Gazsó Alida Dorka és Varga Ádám, ifi párosban pedig Biben Karina és Bakó Olga. Ezüstérmet szerzett a férfi ifi C-4 és a női kenupáros, az U23-as női kajakos duónak bronzérem jutott – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Tovább »

Kajak-kenu: világbajnok lett Birkás Balázs

2017. július 30., vasárnap · Hozzászólok

birkas_balazs_pitesti

A 200 méteres döntőket rendezték meg vasárnap délelőtt az ifjúsági és U23-as világbajnokságon a romániai Pitestiben, ahol a magyarok újabb 5 érmet gyűjtöttek. K-1 200 méteren világbajnok lett Birkás Balázs, Lucz Dóra, Balla Virág és Orosz Adrienn ezüstérmet szerzett, Hajdu Jonatán pedig harmadik lett – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Tovább »

Következő oldal »