Ismét nagy sikert aratott az Algyői Tisza-parti Party

2017. szeptember 9., szombat · Hozzászólok

Második alkalommal vették birtokba a Tisza partját Algyőn a helyi sportszervezetek képviselői. Az ALTE szervezésében létrejövő sportnap ezúttal is nagy sikert hozott, a kicsik és nagyok egyaránt remekül érezték magukat. Tovább »

Másodszor is Tisza-parti Party Algyőn

2017. szeptember 6., szerda · Hozzászólok

Második alkalommal rendezik meg Algyőn az ALTE egyesület és az Algyői Önkormányzat szervezésében a Tisza-parti Party-t. A rendezvény célja, hogy bemutassa a Tisza szabadidős és sport, valamint Algyő turisztikai lehetőségeit. Tovább »

Kajak-kenu: sporttörténelem az ob-n

2017. szeptember 3., vasárnap · Hozzászólok

Soha, még egyetlen versenyzőnek sem sikerült egy hétvége alatt annyi magyar bajnoki címet begyűjtenie, mint Takács Tamarának az idei magyar bajnokságon. Fábiánné Rozsnyói Katalin tanítványa vasárnap K-1 200 méteren még rajthoz sem állt, de a páros és a négyes sprintszám mellett győzni tudott 5000 egyesben is, így összesen kilenc aranyéremmel zárt – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Tovább »

Kajak-kenu: Slihoczki, Kiss nagy diadala Szolnokon

2017. szeptember 2., szombat · Hozzászólok

Nagy meglepetéssel szolgált a szolnoki országos bajnokság második napja. Férfi C-2 500 méteren a Kiss Balázs, Slihoczki Ádám kettős legyőzte Vasbányai Henrik és Mike Róbert duóját. A hölgyeknél újabb Takács-triplát láthattak a nézők, Vad Ninetta is már négy aranynál jár, míg a férfi kajakban kiemelendő Noé Zsombor győzelme K-1 500 méteren és jól teljesített egy érdekes újpesti formáció is négyesben – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Tovább »

Kajak-kenu: Takács Tamara triplával indította az OB-t

2017. szeptember 2., szombat · Hozzászólok

Pénteken az 1000 méteres számokkal megkezdődött Szolnokon a magyar bajnokság. A hölgyeknél Takács Tamara nyakába már az első napon három arany került, a férfiaknál a nap legszorosabb összecsapását hozta a Tóth Dávid, Kulifai Tamás duó, valamint a Kugler Attila, Gacsal Ákos páros csatája, míg a kenusoknál Vasbányai Henrik és Varga Dávid is két bajnoki aranyéremmel lett gazdagabb. Tovább »

Kajak-kenu: három szegedi érem az ifjúsági és U23-as vb-ről

2017. július 31., hétfő · Hozzászólok

birkas_balazs_u23_vb_bajnok

Szenzációs napot zártak a DÉMÁSZ Szeged VE versenyzői a Pitestiben rendezett ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon. Birkás Balázs parádés teljesítményt nyújtva megnyerte a K1 Férfi U23 200 méter döntőjét, így ebben a számban 2016 után ismét felállhatott a dobogó tetejére. A DÉMÁSZ Szeged egy arany- és két ezüstéremmel zárta a romániai vb-t. Tovább »

Kajak-kenu: újabb három arany az ifjúsági és U23-as világbajnokságon

2017. július 30., vasárnap · Hozzászólok

kajak_kenu_U23_Pitesti

Az ötszáz méteres döntőkben vasárnap délután 3 arany-, 2 ezüst és 1 bronzérmet szerzett a magyar válogatott a romániai Pitestiben zajló ifjúsági és U23-as világbajnokságon. Kajak egyesben nyerni tudott az ifik között Gazsó Alida Dorka és Varga Ádám, ifi párosban pedig Biben Karina és Bakó Olga. Ezüstérmet szerzett a férfi ifi C-4 és a női kenupáros, az U23-as női kajakos duónak bronzérem jutott – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Tovább »

Kajak-kenu: világbajnok lett Birkás Balázs

2017. július 30., vasárnap · Hozzászólok

birkas_balazs_pitesti

A 200 méteres döntőket rendezték meg vasárnap délelőtt az ifjúsági és U23-as világbajnokságon a romániai Pitestiben, ahol a magyarok újabb 5 érmet gyűjtöttek. K-1 200 méteren világbajnok lett Birkás Balázs, Lucz Dóra, Balla Virág és Orosz Adrienn ezüstérmet szerzett, Hajdu Jonatán pedig harmadik lett – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Tovább »

Nemzeti Közművek: Büszkék vagyunk kajakosainkra

2017. július 20., csütörtök · Hozzászólok

629Medveczky-MTI

A Nemzeti Közművek büszke, hogy támogatóként részese lehet annak a páratlan eredménynek, amelyet a DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesület sportolói elértek a Plovdivban rendezett kajak-kenu és parakenu bajnokságon. Az EB sikere mellett most már az is biztos, a világbajnokságon is ott lesznek az egyesület kajakosai, Birkás Balázs és Medveczky Erika. Tovább »

Kajak-kenu vb-pótválogató – Birkás Balázs után Medveczky Erika is kivívta a vb-szereplés jogát

2017. július 19., szerda · Hozzászólok

629Medveczky-MTI

Női K-1 500 méteren Medveczky Erika, férfi K-2 200 méteren a Balaska Márk, Birkás Balázs páros, férfi K-1 5000 méteren pedig Noé Bálint nyerte szerdán a kajak-kenusok világbajnoki pótválogatóját Szolnokon. Tovább »

Kajak-kenu: szenzációs szegedi szereplés Plovdivban

2017. július 16., vasárnap · Hozzászólok

kajak_eb_plovdiv_fb

Öt arany- és egy bronzérmet szereztek a DÉMÁSZ Szeged VE versenyzői a Plovdivban rendezett kajak-kenu és parakenu Európa-bajnokságon. Nádas Bence két számban is győzött, Medveczky Erika, Birkás Balázs és Suba Róbert egy-egy aranyat hozhat haza Bulgáriából- utóbbi még egy szépen csillogó bronzot is gyűjtött.
Tovább »

Kajak-kenu: öt DÉMÁSZ Szeged versenyző a korosztályos vb-n

2017. július 12., szerda · Hozzászólok

kajak-kenu_vilagkupa_vasarnap046kf

Birkás Balázs, Bodonyi András, Kuli István, Nagy Bianka és Zombori Dominik is indulhat a július 27-én keződő ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon a romániai Pitestiben – erről döntött hétfőn a hazai szövetség, miután jóváhagyta Dónusz Éva utánpótlás szövetségi kapitány által előterjesztett csapatot. Tovább »

Kajak-kenu: DÉMÁSZ Szeged érem a maratoni Eb-n

2017. július 3., hétfő · Hozzászólok

miskolczyfruzsina2

Miskolczy Fruzsina kellemes meglepetést okozva szombaton ezüstérmet szerzett a felnőtt női kenus mezőnyben a Portugáliában rendezett maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságon. A DÉMÁSZ Szeged VE versenyzője vasárnap ünnepli a 20. születésnapját, így duplán ünnepelhet a hétvégén. Tovább »

Kajak-kenu Eb: megvan a magyar csapat, egy kérdőjel még maradt

2017. június 26., hétfő · Hozzászólok

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége hétfőn jóváhagyta a Hüttner Csaba szövetségi kapitány által javasolt csapatot a július 14-16-án Plovdivban sorra kerülő Európa-bajnokságra. Az összeállítással kapcsolatban már csak egy kérdőjel maradt. Tovább »

Kajak-kenu: hat szegedi versenyző indul a korosztályos Európa-bajnokságon

2017. június 20., kedd · Hozzászólok

kajak-kenu006kf

A hétvégi válogató után sem áll meg az élet, a DÉMÁSZ Szeged versenyzőire újabb feladat vár a héten. A szegedi csapat szerdán 8.15-kor indul vízitelepről Röszkére, ahol a fiatalok csatlakoznak Belgrádba utazó válogatotthoz. Tovább »

Következő oldal »