Sport

Hátország: majdnem megviccelte a Fradit a Szent Mihály

Hátország: majdnem megviccelte a Fradit a Szent Mihály

2017. szeptember 5., kedd
Hátország: majdnem megviccelte a Fradit a Szent Mihály

Az ország legjobb női utánpótlás együtteseivel találkozhat idén a Szent Mihály U16-os együttese: Hódi Zsuzsanna tanítványai a nyitófordulóban a Ferencvárossal játszottak élvezetes mérkőzést.

A 2017-18-as szezonban az ország legjobb 16 éven aluli leány utánpótlás csapataival mérkőzhet meg a Szent Mihály: bár a lányokat féltették a szezon rajtja előtt, hiszen olyan ellenfelekkel találkozik majd, mint a Videoton, az MTK, a Győr, a Haladás vagy a Diósgyőr korosztályos együttese. Az első fordulóban rácáfoltak és eloszlattak minden kételyt a lányok, hiszen a magabiztosan Szegedre érkező Ferencváros ellen kétszer is vezetni tudtak Hódi Zsuzsanna tanítványai, és bár a Fradi ledolgozta a hátrányát, kilenc perccel a vége előtt Kalocsay Anett egyenlíteni tudott, így végül egy értékes pontot szereztek az egyik legnevesebb honi klubbal szemben. A Szent Mihály Győrben folytatja a bajnokságot szombaton 13 órától.

Labdarúgó leány U16-os bajnokság, kiemelt csoport, 1. forduló

Szent Mihály - Ferencvárosi TC 3-3 (2-1)

Szeged-Tápé, vezette: Barta Norbert István (Csöngető Endre, Bereczki Bence).

Szent Mihály:

Simon B. - Tóth A., Mészáros E., Kalocsay, Mocsári, Juhász, Savanya, Török L., Végh A., Kiss V. (Nagy L. 60'), Vigh. Vezetőedző: Hódi Zsuzsanna.

FTC:

Kiss Cs. (Bederna - a szünetben) - Kolarik (Varga A., 64'), Hodászi, Ambach, Berencsi (Antalicz, 37'), Mészáros C., Kovacsics (Békés, 51'), Csere, Orosz, Márton V. (Szőke - a szünetben), Halla.

Gól:

Savanya (3'), Mocsári (37'), Kalocsay (71') ill Ambach (35', 61', 63').

Sárga lap:

Tóth A. (27') ill. Hodászi (56').

Kiállítva:

Csere (40').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.