Sport

Vízilabda: a B csoportba került a ContiTech Szeged Diapolo

Vízilabda: a B csoportba került a ContiTech Szeged Diapolo

2017. augusztus 24., csütörtök
Vízilabda: a B csoportba került a ContiTech Szeged Diapolo
vizilabda009kf

A Magyar Vízilabda Szövetségben kisorsolták az OB I-ben szereplő csapatok csoportbeosztását: a ContiTech Szeged Diapolo a B jelű nyolcasba került.

A férfi vízilabda OB I lebonyolítása nem változik a tavalyi idényhez képest, a 16 résztvevő két, nyolcas csoportban játssza le az alapszakaszt, majd a csoportok első négy helyezettjei a középszakasz felső-, az 5-8. helyezettek pedig a középszakasz alsóházában folytathatják. A csütörtöki sorsoláson az is eldőlt, melyik csapatok alkotják a két csoportot: a ContiTech Szeged Diapolo a B csoportba került az Eger, az OSC, a Miskolc, a Honvéd, a Pécs, a Tatabánya és a Szentes mellett. Az OB I új idénye október 4-én kezdődik. Az is eldőlt, hogy a szegediek a Magyar Kupa selejtezőjében Kaposváron ugranak medencébe: a házigazda mellett a Ferencvárossal és a Szombathellyel játszanak Varga Péter tanítványai.

A férfi vízilabda OB I csoportbeosztása a 2017-18-as idényre

A csoport:

Szolnok, Ferencváros, BVSC, Vasas, Kaposvár, Debrecen, UVSE, Szombathely.

B csoport:

Eger, OSC, Miskolc, Szeged, Honvéd, Pécs, Tatabánya, Szentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.