Vízilabda: pontszerzéssel rajtolna a megújult ContiTech Szeged Diapolo

2017. október 4., szerda · Hozzászólok

Szerdán elkezdődnek a férfi vízilabda OB I küzdelmei, a ContiTech Szeged Diapolo pedig a Tatabánya ellen startol. Nagy változások történtek a szegediek keretében a nyáron, s bár a gárda célja a bennmaradás kiharcolása, Varga Péter vezetőedző bizakodóan tekint előre. Tovább »

Vízilabda: búcsúzott a Magyar Kupától a Contitech Szeged Diapolo

2017. szeptember 24., vasárnap · Egy hozzászólás

Érvényesült a papírforma, a Ferencváros magabiztosan győzte le a Contitech Szeged Diapolo csapatát a kaposvári selejtezőtorna harmadik mérkőzésén, így Varga Péterék búcsúztak a további küzdelmektől. Tovább »

Vízilabda: a motivációban rejtőzhet a ContiTech Szeged Diapolo ereje + FOTÓK

2017. augusztus 7., hétfő · Hozzászólok

vizilabda009kf

Szinte teljesen kicserélődött kerettel, főképp fiatal játékosokkal vág neki a következő idénynek a ContiTech Diapolo Szeged férfi vízilabda-csapata. Varga Péter együttesének legfőbb célja, hogy jövőre is tagja legyen az élvonal mezőnyének, ám ennél hosszabb távban gondolkoznak. Tovább »

Vízilabda: a hetedik helyért játszhat a Contitech Szeged Diapolo a BVSC elleni vereséget követően

2017. április 19., szerda · Hozzászólok

szeged-bvsc020kf

A férfi vízilabda OB I. rájátszásának első mérkőzésén a BVSC otthonában szerepelt Varga Péter együttese, ahol nem sikerült megtörnie rossz sorozatát, ismét vereséget szenvedett a fővárosi együttestől. Ezzel az is eldőlt, hogy a szegedi gárda a 7-8. helyért küzdhet meg a bajnokságban. Tovább »

Vízilabda: a Vasas otthonában zárja az alapszakaszt a Contitech Szeged Diapolo

2017. február 17., péntek · Hozzászólok

szeged_vasas12_gs

Végéhez közeledik a férfi vízilabda OB I idei alapszkasza: egészen pontosan egy mérkőzés választ el minket attól, hogy a szezon második felébe lépjünk. Szombaton a Contitech Szeged Diapolo a Vasas vendégeként száll medencébe, hogy lejátssza az „A” csoport és egyben az alapszakasz záró találkozóját. Tovább »

A GEMMA támogatásáért ragadnak fakanalat a vízipólósok vasárnap

2016. december 3., szombat · Hozzászólok

contitech_kupagyoztes

Másodízben hirdette meg a sportcsapatok jótékonysági főzését az Anyám Tyúkjai, december negyedikén, bronzvasárnapon a ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabda csapata fog főzni, méghozzá kecskepörköltet. Tovább »

Vízilabda: nem tudta gyógyítani a keserédes novembert a ContiTech Szeged Diapolo

2016. december 1., csütörtök · Hozzászólok

szeged_vasas28_gs

Negatívan fejeződött be a 2016-os év a ContiTech Szeged Diapolo számára, miután Varga Péter együttese a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, a szegedi meccshez hasonlóan 9-8-s vereséget szenvedett a Honvéd otthonában. A párharcot és a csapat mögött lévő nehéz időszakot a gárda nyáron igazolt játékosával, Illés Sándorral értékeltük. Tovább »

Vízilabda: önbizalmat adhat a bravúros döntetlen a ContiTech Szeged Diapolónak

2016. október 21., péntek · Hozzászólok

szeged_szolnok08_gs

Nagyszerű eredményt ért el a hétközi fordulóban a ContiTech Szeged Diapolo, amely a bajnokesélyes OSC otthonából tudott egy ponttal hazatérni. A találkozón végig tapadni tudott az esélyesebb újbudaiakra a Szeged, és a végén még a győzelemre is esélye volt, de Manhercz Krisztián nem szomorkodik e miatt – egyúttal reméli, dolgozhat még együtt a válogatottól távozó Benedek Tiborral. Tovább »

Vízilabda: szegedi bravúriksz az OSC vendégeként

2016. október 19., szerda · Egy hozzászólás

tiszavirag-osc34_KF

Végig ott tudott maradni az OSC nyakán a ContiTech Szeged Diapolo, amelynek a végén még esélye is volt a győzelemre, ám így is egy bravúros döntetlent ért el a bajnokság egyik legjobb csapatának vendégeként Varga Péter együttese. Tovább »

Vízilabda: kapitánya szerint még dolgoznia kell a ContiTech Szeged Diapolónak

2016. október 11., kedd · Hozzászólok

contitech_szeged-szentes027kf

Elszenvedte első vereségét az idei bajnokságban a ContiTech Szeged Diapolo: Varga Péter együttese nem tudta megállítani a tavalyi címvédőt az újszegedi sportuszodában, a szünet után pedig egy újabb nagy hal, az A-HÍD OSC Újbuda vár Manhercz Krisztiánékra. A szegediek kapitányával, Kiss Csabával értékeltük a szezon eddigi szakaszát. Tovább »

Vízilabda: magabiztosan nyerte a megyei rangadót a Szeged a bajnoki nyitányon + FOTÓK

2016. szeptember 27., kedd · Hozzászólok

contitech_szeged-szentes023kf

Egymással találkozott a férfi vízilabda OB I két Csongrád megyei együttese az első fordulóban. A presztízsmeccset nyolc góllal a hazai Contitech Szeged Diapolo nyerte a szentesiek ellen.
Tovább »

Következő oldal »