Közélet

Terápiás programok és szépségverseny az ÁGOTA-tábor negyedik napján + FOTÓK

Terápiás programok és szépségverseny az ÁGOTA-tábor negyedik napján + FOTÓK

2017. július 25., kedd
Terápiás programok és szépségverseny az ÁGOTA-tábor negyedik napján + FOTÓK
agota_tabor_hetfo_szepsegverseny227_gs

A bizalomról esett szó a pedagógiai programokon, este pedig kiderült, ki a legszemrevalóbb a táborban.

A hétfői nap sem telt eseménytelenül Doboz-Szanazugon: a XXI. ÁGOTA (Állami Gondoskodásban Élő Fiatalok Országos Találkozója) Országos Tábor negyedik napján a gyermekek önbizalom-képével és a másoknak adható bizalom fontosságával foglalkozó pedagógiai programokkal folytatódott a rendezvény A másoknak adható és a saját magunkba vetett bizalomról is szó esett a kaszpem rendszeren alapuló pedagógiai foglalkozásokon. A terapeuták vezette klienscsoportok játékos feladatokon keresztül fedezhették fel az összetartozás érzését a bizalom élményén keresztül.

Az este más jellegű programmal várta a táborozókat: kicsik és nagyok, fiúk és lányok mérethették meg magukat külcsíny terén. Az ÁGOTA szépségversenyén az indulók nagy száma is nehezítette a zsűri dolgát, számos kategóriában hirdettek győztest az est végén. A 2017. évi ÁGOTA-táborról a SZEGEDma.hu minden nap helyszíni beszámolóval, fotógalériával jelentkezik. A közel ötszáz fős táborban a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató számos gyermeke és fiatalja vesz részt. Továbbra is folyamatosan várják nevelőszülők jelentkezését a 06/20-946-0101, a 06/20-284-4727, valamint a 06/30-624-2840-es telefonszámokon! Összefoglalónkat a tábor első napjáról ITT olvashatja. Összefoglalónkat a tábor második napjáról ITT olvashatja. Összefoglalónkat a tábor harmadik napjáról ITT olvashatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.