Bulvár

Öt körözött autót kapcsoltak le a Csongrád megyei rendőrök + VIDEÓ

Öt körözött autót kapcsoltak le a Csongrád megyei rendőrök + VIDEÓ

2017. június 19., hétfő
Öt körözött autót kapcsoltak le a Csongrád megyei rendőrök + VIDEÓ
korozott_auto

A magyar rendőrök a csanádpalotai és a nagylaki határátkelőhelyen öt személygépkocsit foglaltak le a hétvégén, melyeket a német, az osztrák és a spanyol hatóságok köröztek.

Három szerb állampolgárságú férfi június 16-án 23 óra 50 perckor, egy német honosságú Jaguar, egy osztrák Alfa Romeo, valamint egy szintén német honosságú Seat típusú jármű sofőrjeként akarta elhagyni az országot Csanádpalotánál. Az adattári ellenőrzés alapján a rendőrök megállapították, hogy két járművet a német, egyet pedig az osztrák hatóságok köröznek - írja a police.hu. A Nagylak Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgárságú férfi egy Mercedes típusú kisbusszal június 18–án 1 óra körül. A gépkocsi ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a jármű körözését a német hatóságok rendelték el. Szintén Nagylaknál akarta elhagyni az országot június 18-án 20 órakor egy román férfi egy spanyol honosságú Seat típusú személyautóval. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a spanyol hatóságok keresik. A magyar rendőrök a gépkocsikat lefoglalták. https://www.youtube.com/watch?v=QoI8TGz0BC8

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.