Bíróság előtt a török-belga embercsempész

2017. szeptember 15., péntek · Hozzászólok

A Makói Járási Ügyészség gyorsított eljárásban emelt vádat egy török-belga kettős állampolgárral szemben, aki 2017 augusztusában nyújtott segítséget migránsoknak a román-magyar határ illegális átlépéséhez. Tovább »

Harminchét határsértőt találtak egy kamionban Csanádpalotánál

2017. augusztus 18., péntek · Hozzászólok

Egy kamionban megbújva 37 illegális migránst találtak a rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen péntek hajnalban – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Tovább »

Több mint kilencven embert találtak a román határrendészek egy Magyarországra tartó kamionban

2017. június 27., kedd · Hozzászólok

Csaknem száz, Magyarországra illegálisan bejutni próbáló embert tartóztatott fel kedden a román határrendészet a Nagylak-Csanádpalota határátkelőnél, akik egy török – ponyvás – teherautó rakterében elrejtőzve akartak a bejutni a schengeni övezetbe. Tovább »

Jelentős forgalom várható húsvétkor a röszkei és a csanádpalotai átkelőn

2017. április 13., csütörtök · Hozzászólok

migransok_roszkei_hataratkelo_0915_03_gs

A hétvégi húsvéti ünnepek alatt jelentős forgalom várható a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, a magyar-szerb és a magyar-román határon az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-t. Tovább »

Lázár János ünnepi beszédet mond Hódmezővásárhelyen, Makón és Csanádpalotán

2017. március 13., hétfő · Egy hozzászólás

2017_márc_15_Hmvhely-page-001

Lázár János kedden és szerdán három Csongrád megyei helyszínen is beszédet tart az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt tisztelgő ünnepi megemlékezéseken. Tovább »

Intenzív forgalom várható a röszkei és a csanádpalotai határátkelőnél

2016. december 22., csütörtök · Hozzászólok

migransok_roszkei_hataratkelo_0915_03_gs

Az ünnepek közeledtével folyamatosan intenzív forgalom várható a röszkei és a csanádpalotai határátkelőnél egészen január közepéig – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t. Tovább »

Következő oldal »