Sport

Hátország: Szeged 2011-siker Spanyolországban

Hátország: Szeged 2011-siker Spanyolországban

2017. június 30., péntek
Hátország: Szeged 2011-siker Spanyolországban
spanyol_tura_2017

Érdekes beszámolót küldött Kiss Balázs (első fotónkon balról), a Szeged 2011 korábbi U14-es, jelenleg már U15-ös csapatának vezetőedzője, aki a napokban túlnyomórészt Szeged 2011-es utánpótlás-labdarúgókkal - 2016 nyara után - ezúttal is szép sikereket ért el a spanyolországi nemzetközi tornán! Hazaérkezésük után a gyönyörű szép trófeák között az örökké emlékezetes győzelmekből szemezgettünk... - írja a szeged2011.eu.

Kiss Balázs, a Szeged 2011 U15-öseinek és a nyártól az FK Szeged megyei I-es vezetőedzője ezúttal is értékes beszámolót küldött a júniusi spanyolországi túráról: - Ami a legfontosabb: a 2002-2003 as csapattal megnyertük a tornát! A 2004-2005-ös Király Dávid által irányított csapatunk pedig a 3.helyen zárt a Lleida első osztályú gárdája és a Spanyol tartományi válogatott mögött. Sőt, a makói Botlik Robi vezette 2005-ös csapat is megnyerte a tornát, igaz ők könnyebb csoportba kerültek. Köszönöm szépen a kollégáknak, továbbá a szegedi és makói gyerekeknek, hogy méltóképpen képviseltük Magyarországot ismét, ezen a rendkívül sportszerű tornán! Összegezve tehát 40 gyerekkel és 3 csapattal képviselték Kiss Balázsék Magyarországot és dicséretesnek mondható két első helyet illetve egy bronzérmet is szereztek! Félig viccesen, félig komolyan Kiss Balázs még hozzátette: - A 2003 as csapat a döntőt Andorra válogatottja ellen 2:1 re megnyerte, így visszavágtunk a felnőtt válogatott legyőzőinek... De ami lényegesebb: sok-sok élménnyel, pihenéssel, vásárlással és egy sikeres nemzetközi tornán vagyunk túl! - Büszkék lehetünk ezúttal a Szeged 2011-es és a makói srácokra egyaránt! Hogy mit hoz a jövő, még nem tudom, de remélhetőleg 2018 nyarán ennél is többen megyünk a spanyolországi nemzetközi utánpótlás tornára!- zárta nyilatkozatát Kiss Balázs, a szegediek örökvidám, mindig pozitívan gondolkodó vezetőedzője.

Vitos György

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.