Közélet

Félévzáró rendezvényt tartottak a L.É.T. Egyesület nyugdíjasai

Félévzáró rendezvényt tartottak a L.É.T. Egyesület nyugdíjasai

2017. június 27., kedd
Félévzáró rendezvényt tartottak a L.É.T. Egyesület nyugdíjasai
let_talalkozo44_gs

Pénteken gyűltek össze a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása (L.É.T.) Egyesület nyugdíjas klubjainak tagjai, hogy megünnepeljék a mozgalmas, sok érdekes programot magáénak tudható félévet, és köszöntsék születésnaposaikat.

Az egybegyűlteket a L.É.T. mozgalom életre hívója,

Kothencz János

köszöntötte, aki elmondta: “Amikor ezekről a gyönyörű évfordulókról megemlékezünk, akkor azt is kihangsúlyozzuk, hogy az életetek minden egyes éve, hónapja, minden egyes napja, órája vagy perce önmagában csoda, önmagában ajándék a másik ember számára. A L.É.T. Egyesületen belül törekszünk arra, hogy megteremtsük a figyelmesség kultúráját, aminek ti mindannyian részesei vagytok. Nélkületek ez nem működhetne. Olyan emberek vagytok, akik szeretetet, figyelmet adnak egymásnak, akik senkit nem hagynak egyedül, felkaroljátok, keresitek egymást. Továbbra is várunk benneteket, számítunk rátok, legyetek továbbra is ajándékai egymásnak, és mondjátok el szomszédjaitoknak, barátaitoknak, ismerőseiteknek, hogy a lakótelepi emberekért vállalt önkéntes mozgalmunk minden jó szándékú embert vár a közösségébe. Célunk, hogy mindenki arcára mosolyt csaljunk, hogy az együttérzést a mindennapok természetes részévé tegyük, tudatosítsuk mindenkiben, hogy nincs egyedül!” „Mozgalmas volt ez a félév, színes programokon, rendezvényeken vettünk részt az idén – mondta

Kis Sándorné Katika

és

Kecskeméti Józsefné Icu

, akik nyugdíjas klubvezetők. "Voltunk egy „Kalocsa-Kiskunhalas-Baja-Hajós” körúton, meglátogattuk Budapesten az Országházat, és a Terror házát, és Szabadkán is voltunk. A L.É.T. Egyesület Népdalkörét is elkísértük Egerbe, ahol a 3 napos kirándulás részeként ellátogattunk Egerszalókra is.” „Hagyomány, hogy a nyári szünet előtt egy félévzáró rendezvényen összegyűlünk, és felköszöntjük az egyesületbe járó hölgyeket és urakat a 60, 65, 70, 75, 80, 85 és 90 éves születésnapjukon – mondta el portálunknak

Molnár Józsefné Terike

, a L.É.T. Egyesület nyugdíjas klubjainak vezetője. Idén az ünnepeltek saját fényképes oklevelet is kaptak az ajándékuk mellé. Készítettünk egy prezentációt is a programokról, ami most is hatalmas tetszést aratott.” Terike egyúttal bejelentette, hogy a júliusi nyári szünetet követően augusztus közepétől töretlenül folytatódnak tovább a L.É.T. Egyesület programjai, ahol a nyugdíjas klubok tagjainak közösségi rendezvényeket, kirándulásokat szerveznek, illetve zenés, kulturális estekre várják őket. A L.É.T Egyesület vezetősége köszönetét fejezte ki a nyugdíjas klubok vezetőinek, Molnár Józsefné Terikének, Kis Sándorné Katikának, Gregor Andrásné Piroskának, Kecskeméti Józsefné Icunak, Huszár Istvánné Zsuzsinak, Bakró Jenőné Irénkének és Horváth Józsefnek, elismerve eredményes és fáradhatatlan munkájukat. A köszöntést egy közösen elfogyasztott finom ebéd követte, majd zenés mulatság következett, ahol mindenki nagyon jól érezte magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.