Tájékoztató kampányt indít a Fidesz a nyugdíjasok informálására Vona Gábor szavairól

2017. augusztus 21., hétfő · 6 hozzászólás

Vona Gábor

Telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Tovább »

Novák Katalin: már kétszázezren vették igénybe a Nők 40 kedvezményt

2017. július 13., csütörtök · Hozzászólok

novak_katalin04_gs

Már kétszázezren vették igénybe a Nők 40 kedvezményt, amely 40 év munkaviszony után, a nyugdíjkorhatár elérése előtt is lehetővé teszi a nők nyugdíjba vonulását – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten. Tovább »

Félévzáró rendezvényt tartottak a L.É.T. Egyesület nyugdíjasai

2017. június 27., kedd · Egy hozzászólás

let_talalkozo44_gs

Pénteken gyűltek össze a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása (L.É.T.) Egyesület nyugdíjas klubjainak tagjai, hogy megünnepeljék a mozgalmas, sok érdekes programot magáénak tudható félévet, és köszöntsék születésnaposaikat. Tovább »

Hat megye fog össze az időskorúak biztonságának megőrzése érdekében

2017. május 23., kedd · Hozzászólok

rendorseg_nyugdijasok

“Pusztán hatan – hat megye összefogása az alföldi időskorúak biztonságáért” elnevezéssel indult bűnmegelőzési program a Dél-Alföldön. A kezdeményezés célja a korosztály áldozattá válásának megelőzése. Tovább »

Felmérés: minden ágazatban szükség lenne a nyugdíjas munkaerőre

2017. május 21., vasárnap · Hozzászólok

Minden ágazatban szükség lenne a nyugdíjas munkaerőre – derül ki abból a piaci felmérésből, amelyet a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ) készített megbízói körében és a DiákÉSZ elnöke ismertette az M1 aktuális csatornán vasárnap. Tovább »

Rétvári: 2010-hez képest egyhavi nyugdíjjal többet kapnak a nyugdíjasok

2017. május 16., kedd · 2 hozzászólás

A kormány megtartotta a nyugdíjasoknak tett korábbi ígéretét, sőt messze felül is múlva azt most több mint egyhavi nyugdíj értékével van több a nyugdíjasok zsebében, mint 2010-ben – hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Következő oldal »