Sport

Vasárnap újra pofonparti Algyőn

Vasárnap újra pofonparti Algyőn

2017. április 22., szombat
Vasárnap újra pofonparti Algyőn
boxverseny012kf

Idén is megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő Algyői Pofonpartit: a falunapok zárónapján ismét az ökölvívás is főszerepbe kerül.

2016-ban tizenegy klub mintegy 70 ökölvívója vett részt az Algyői Pofonpartin: a zsúfolásig megtelt csarnok nézőserege élvezetes csörtéket láthatott, ebből pedig várhatóan idén sem lesz hiány. Vasárnap negyedik alkalommal gyűlnek össze Algyőn annak érdekében, hogy az utánpótlás korú fiatalokat, kezdő versenyzőket szoktassák a versenyhangulathoz, illetve csakúgy, mint az elmúlt években, ezúttal is cél a sportág népszerűsítése Algyőn és vonzáskörzetében. A Faluházban esedékes Pofonpartira a belépés az érdeklődők számára ingyenes, a mérlegelések 8 órától kezdődnek, míg az első meccsre 13 órától kerül sor. További információk a IV. Algyői Pofonparti

Facebook-eseményénél

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.