Kultúra

Visszatér a mozikba A szépség és a szörnyeteg

Visszatér a mozikba A szépség és a szörnyeteg

2017. március 21., kedd
Visszatér a mozikba A szépség és a szörnyeteg
a_szepseg_es_a_szörnyeteg_B1_tanc_12V_nagy

Március 23-ától kerül a mozivásznakra a nagy sikerű 1991-es rajzfilm élőszereplős adaptációja Emma Watson főszereplésével.

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött, azonban sietnie kell, hiszen a herceg örökre szörnyeteg marad, ha lehullnak a rózsa szirmai. A szépség és a szörnyeteg a Disney animációs klasszikusának élőszereplős adaptációja, amelyben a régi nóták új köntösben szállnak a mai közönségnek, megőrizvén az eredeti kísérőzenét, miközben új dalok is felcsendülnek.

A szépség és a szörnyeteg Beauty and the beast

Műfaj:

fantasy / musical / romantikus

Hazai bemutató:

2017. március 23.

Korhatár:

12

Szereplők:

Emma Watson Dan Stevens Luke Evans Kevin Kline Josh Gad Ewan McGregor Stanley Tucci Gugu Mbatha-Raw Audra McDonald valamint Ian McKellen és Emma Thompson

Rendező:

Bill Condon

Forgatókönyv:

Evan Spiliotopoulos és Stephen Chbosky

Producerek:

David Hoberman, és Todd Lieberman

Executive producerek:

Jeffrey Silver, Thomas Schumacher, Don Hahn

Zene:

Alan Menken

Dalok

Zene:

Alan Menken

Dalszöveg:

Howard Ashman és Tim Rice Készült az 1991-es rajzfilm alapján.

A filmet a Fórum Hungary Kft. forgalmazza.

http://www.youtube.com/watch?v=ze7sOMU8Gg4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.