Közélet

Zavartalanul történik a kommunális hulladékszállítás az ünnepek alatt Szegeden

Zavartalanul történik a kommunális hulladékszállítás az ünnepek alatt Szegeden

2016. december 23., péntek
Zavartalanul történik a kommunális hulladékszállítás az ünnepek alatt Szegeden
szemetszallitas01_gs

A szállítási gyakorlattól függetlenül (ott is, ahol a hulladék elszállítása délután történik), reggel 6 óráig kell a hulladékgyűjtő edényt a megszokott helyre kihelyezni - közölte a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Az Ügyfélszolgálati Iroda (6720 Szeged, Stefánia 6.), valamint a szelektív hulladékgyűjtő udvarok az ünnepek alatt az alábbi rend szerint lesznek nyitva.

hulladekszallitas_unnepi_nyitvatartas

A Baktói hulladékudvar 2016.12.22-2016.12.24 között zárva tart. Ez idő alatt a lakosság a szelektív hulladékát a Vértói hulladékudvarra, vagy a Sándorfalvi úti hulladékudvarra zavartalanul szállíthatja. A Vértói hulladékudvar 2016.12.27-2016.12.31 között zárva tart. Ez idő alatt a lakosság a szelektív hulladékát a Baktói hulladékudvarra, vagy a Sándorfalvi úti hulladékudvarra zavartalanul szállíthatja. Az Alsóvárosi hulladékudvar 2016.12.27-2016.12.31 között zárva tart. Ez idő alatt a lakosság a szelektív hulladékot a Gyálaréti hulladékudvarra vagy a Sándorfalvi úti hulladékudvarra zavartalanul szállíthatja. A vidéki hulladékudvarok ünnepi nyitva tartásáról, valamint az ott leadható anyagfajtákról további információ

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.