Járatoptimalizálás miatt változott a hulladékszállítás időpontja

2017. január 3., kedd · Hozzászólok

szemetszallitas01_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. január 1-től a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátása érdekében üzembe helyezte a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0004 azonosítószámú projekt keretein belül beszerzett hulladékszállító tehergépjárműveit. A hulladékszállító gépjárművek használatba vétele mellett azok megfelelő kapacitáskihasználtságának biztosítása érdekében elvégezték a járatok optimalizálását is, ami szükség szerint a hulladékszállítás rend megváltozását vonja maga után. Tovább »

Változik a hulladékszállítási rend Szegeden

2016. december 23., péntek · Hozzászólok

szemetszallitas06_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2017. január 1-től a Társaság a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátása érdekében üzembe helyezi a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0004 azonosítószámú projekt keretein belül beszerzett hulladékszállító tehergépjárműveit. A hulladékszállító gépjárművek használatba vétele mellett azok megfelelő kapacitáskihasználtságának biztosítása érdekében elvégezték a járatok optimalizálását is, ami szükség szerint a hulladékszállítás rend megváltozását vonja maga után. Tovább »

Zavartalanul történik a kommunális hulladékszállítás az ünnepek alatt Szegeden

2016. december 23., péntek · Hozzászólok

szemetszallitas01_gs

A szállítási gyakorlattól függetlenül (ott is, ahol a hulladék elszállítása délután történik), reggel 6 óráig kell a hulladékgyűjtő edényt a megszokott helyre kihelyezni – közölte a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Tovább »

Változások a hulladékszállítási díj banki átutalással történő kiegyenlítésében

2016. november 28., hétfő · Hozzászólok

magtar_koz_szemet003kf

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. bérszámlázásos megállapodás keretében végzi a hulladékszállítási díj számlázását. Jogszabályi előírás alapján az április elsejét követő időszakra kiállított számlák ügyfélbefizetéseire nem jogosult. Tovább »

Változik a hulladékszállítás időpontja Szeged belvárosában

2016. november 23., szerda · Hozzászólok

szemetszallitas01_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy Szeged belvárosában, a Tisza Lajos krt. (beleértve mindkét oldalát) – Huszár Mátyás rakpart által határolt övezetben a kommunális hulladéktároló edények ürítési rendszerében változást vezet be december 1-től kezdődően. Tovább »

Átalakult a hulladékgazdálkodás rendszere

2016. november 7., hétfő · Hozzászólok

hulladekfeldolgozo07_gs

Április elsejétől átalakult a hulladékgazdálkodás rendszere a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény (továbbiakban: Ht.) alapján. Eddig az önkormányzat látta el a hulladékszállítási közszolgáltatást a Szegedi Környezetgazdálkodási NKft-n keresztül és a bevételek is a szolgáltatót illették. Április 1-től a közszolgáltatást továbbra is az helyi szolgáltató látja el, de a bevételeket az állam elvonja. E hónaptól a hulladékszállítási díj az állam bevétele, erre az új feladatra létrehozták a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt-t. Tovább »

Szabó Sándor: Káosz uralkodik a szemétszállítás körül (FRISSÍTVE)

2016. július 28., csütörtök · 18 hozzászólás

szabo_sandor_sajttaj003kfOrszágszerte káosz uralkodik a szemétszállítás háza táján, s nem mentesül a bajoktól az önkormányzati tulajdonú Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. sem – hívta fel a figyelmet csütörtöki sajtótájékoztatóján Szabó Sándor. A szegedi céggel 61 millió forintot akar kifizettetni az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség, amit ha 8 napon nem tesz meg, behajtja rajta az összeget.
Tovább »

Nemzeti hulladékgazdálkodó: augusztusban minden ügyfél megkapja a szemétszállítási csekket

2016. július 17., vasárnap · Egy hozzászólás

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint augusztusban minden ügyfelük megkapja a második negyedéves hulladékszállításról szóló csekket, amely csúsztatott fizetési határidőt biztosít majd. Tovább »

Következő oldal »