Több mint 5500 fát mentették meg + FOTÓK

2017. június 15., csütörtök · Hozzászólok

papirgyujtes_eredmenyhirdetes013kf

470 tonna papírt gyűjtöttek össze a régió bölcsődéi, óvodái és iskolái az immár hagyományos tavaszi papírgyűjtésen. Az akció célja a környezetvédelem mellett az volt, hogy a gyermekeken keresztül felhívják a szülők figyelmét a szelektív hulladékgyűjtésre. Tovább »

Játékokkal, játékosan válnak környezetvédővé a gyermekek + FOTÓK

2017. április 22., szombat · Hozzászólok

szechenyi_2020_kohezios_alap

fold_napja009kf

Idén is a Füvészkertben ünnepelte meg a Föld napját a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. – immáron 23. alkalommal. 10 és 16 óra között számtalan programmal készülnek a különböző játékokon keresztül a bábszínházi előadásokig. Tovább »

Föld-napi programkavalkád a szegedi füvészkertben

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

fold_napja_fuveszkert_kht36_gs

„Együtt többet tehetünk! Közös ügyünk a környezetünk!” – ismét erre hívja fel a figyelmet a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a hulladékgazdálkodási céggel közösen az SZTE Füvészkertben a Föld napi programjaival. Tovább »

Több mint 500 tonna papírt gyűjtöttek a Csongrád megyei gyerekek + FOTÓK

2017. január 12., csütörtök · Egy hozzászólás

papirgyujtes_eredmenyhirdetes007kfKözel 100 intézmény tanulói, iskolások és óvodások egyaránt csatlakoztak a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. közös papírgyűjtési felhívásához. Az 542 tonna papírral a gyerekek közel 6500 fa életét mentették meg a kivágástól.
Tovább »

Járatoptimalizálás miatt változott a hulladékszállítás időpontja

2017. január 3., kedd · Hozzászólok

szemetszallitas01_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. január 1-től a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátása érdekében üzembe helyezte a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0004 azonosítószámú projekt keretein belül beszerzett hulladékszállító tehergépjárműveit. A hulladékszállító gépjárművek használatba vétele mellett azok megfelelő kapacitáskihasználtságának biztosítása érdekében elvégezték a járatok optimalizálását is, ami szükség szerint a hulladékszállítás rend megváltozását vonja maga után. Tovább »

Következő oldal »