Több mint 5500 fát mentették meg + FOTÓK

2017. június 15., csütörtök · Hozzászólok

papirgyujtes_eredmenyhirdetes013kf

470 tonna papírt gyűjtöttek össze a régió bölcsődéi, óvodái és iskolái az immár hagyományos tavaszi papírgyűjtésen. Az akció célja a környezetvédelem mellett az volt, hogy a gyermekeken keresztül felhívják a szülők figyelmét a szelektív hulladékgyűjtésre. Tovább »

Játékokkal, játékosan válnak környezetvédővé a gyermekek + FOTÓK

2017. április 22., szombat · Hozzászólok

szechenyi_2020_kohezios_alap

fold_napja009kf

Idén is a Füvészkertben ünnepelte meg a Föld napját a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. – immáron 23. alkalommal. 10 és 16 óra között számtalan programmal készülnek a különböző játékokon keresztül a bábszínházi előadásokig. Tovább »

Föld-napi programkavalkád a szegedi füvészkertben

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

fold_napja_fuveszkert_kht36_gs

„Együtt többet tehetünk! Közös ügyünk a környezetünk!” – ismét erre hívja fel a figyelmet a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a hulladékgazdálkodási céggel közösen az SZTE Füvészkertben a Föld napi programjaival. Tovább »

Több mint 500 tonna papírt gyűjtöttek a Csongrád megyei gyerekek + FOTÓK

2017. január 12., csütörtök · Egy hozzászólás

papirgyujtes_eredmenyhirdetes007kfKözel 100 intézmény tanulói, iskolások és óvodások egyaránt csatlakoztak a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. közös papírgyűjtési felhívásához. Az 542 tonna papírral a gyerekek közel 6500 fa életét mentették meg a kivágástól.
Tovább »

Járatoptimalizálás miatt változott a hulladékszállítás időpontja

2017. január 3., kedd · Hozzászólok

szemetszallitas01_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. január 1-től a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátása érdekében üzembe helyezte a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0004 azonosítószámú projekt keretein belül beszerzett hulladékszállító tehergépjárműveit. A hulladékszállító gépjárművek használatba vétele mellett azok megfelelő kapacitáskihasználtságának biztosítása érdekében elvégezték a járatok optimalizálását is, ami szükség szerint a hulladékszállítás rend megváltozását vonja maga után. Tovább »

Változik a hulladékszállítási rend Szegeden

2016. december 23., péntek · Hozzászólok

szemetszallitas06_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2017. január 1-től a Társaság a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátása érdekében üzembe helyezi a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0004 azonosítószámú projekt keretein belül beszerzett hulladékszállító tehergépjárműveit. A hulladékszállító gépjárművek használatba vétele mellett azok megfelelő kapacitáskihasználtságának biztosítása érdekében elvégezték a járatok optimalizálását is, ami szükség szerint a hulladékszállítás rend megváltozását vonja maga után. Tovább »

Zavartalanul történik a kommunális hulladékszállítás az ünnepek alatt Szegeden

2016. december 23., péntek · Hozzászólok

szemetszallitas01_gs

A szállítási gyakorlattól függetlenül (ott is, ahol a hulladék elszállítása délután történik), reggel 6 óráig kell a hulladékgyűjtő edényt a megszokott helyre kihelyezni – közölte a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Tovább »

Változások a hulladékszállítási díj banki átutalással történő kiegyenlítésében

2016. november 28., hétfő · Hozzászólok

magtar_koz_szemet003kf

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. bérszámlázásos megállapodás keretében végzi a hulladékszállítási díj számlázását. Jogszabályi előírás alapján az április elsejét követő időszakra kiállított számlák ügyfélbefizetéseire nem jogosult. Tovább »

Változik a hulladékszállítás időpontja Szeged belvárosában

2016. november 23., szerda · Hozzászólok

szemetszallitas01_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy Szeged belvárosában, a Tisza Lajos krt. (beleértve mindkét oldalát) – Huszár Mátyás rakpart által határolt övezetben a kommunális hulladéktároló edények ürítési rendszerében változást vezet be december 1-től kezdődően. Tovább »

Megállapodást köthet a város és a hulladékgazdálkodási cég

2016. november 17., csütörtök · 2 hozzászólás

penzbizottsagi01_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 200 millió forintos hitelkeretéhez kapcsolódó kezességvállalási díjról döntött a pénzügyi bizottság. Ez volt szükséges ahhoz, hogy az önkormányzat és a társaság megállapodást köthessen. Tovább »

Decembertől változik a szemétszállítás rendje Szeged belvárosában

2016. október 29., szombat · 13 hozzászólás

szemetszallitas01_gs

Hamarabb kezdik a kukák ürítését a belvárosban, hogy a reggeli csúcsforgalom idején már ne akadályozzák a nagy járművek a közlekedést, és az is változás, hogy a heti három helyett két alkalommal szállítják el a lakossági hulladékot. Tovább »

Október második felében kezdik kiszámlázni a szemétdíjakat Szegeden

2016. szeptember 21., szerda · 2 hozzászólás

kuka_05_il

Várhatóan október második felében kapják meg a szegediek az elmaradt szemétszállítási számlákat – derült ki a pénzügyi bizottság előtt fekvő egyik előterjesztésből. A mintegy tízperces ülésen egy tucat kérdésben döntött egyhangúan a grémium a szokásoknak megfelelően olajozottan, kérdés és hozzászólás nélkül. Tovább »

Lomtalanítás lesz Szatymazon

2016. szeptember 19., hétfő · Hozzászólok

lomtalanitas01_gs

“Értesítjük Önöket, hogy az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfeleink részére társaságunk 2016.10.08-án Szatymaz belterületén térítésmentes lomtalanítást végez.” – tájékoztat honlapján a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Tovább »

Lomtalanítás lesz Bakson és Csengelén

2016. szeptember 19., hétfő · Hozzászólok

lomtalanitas01_gs

“Értesítjük Önöket, hogy az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfeleink részére társaságunk 2016.10.08-án Baks és Csengele belterületén térítésmentes lomtalanítást végez.” – tájékoztat honlapján a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Tovább »

Lomtalanítás lesz Dócon

2016. szeptember 19., hétfő · Hozzászólok

lomtalanitas01_gs

“Értesítjük Önöket, hogy az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfeleink részére társaságunk 2016.10.15-én Dóc területén térítésmentes lomtalanítást végez.” – tájékoztat honlapján a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Tovább »

Lomtalanítás lesz Sándorfalva belterületén

2016. szeptember 19., hétfő · Hozzászólok

lomtalanitas01_gs

“Értesítjük Önöket, hogy az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfeleink részére társaságunk 2016.10.15-én Sándorfalva belterületén térítésmentes lomtalanítást végez.” – tájékoztat honlapján a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Tovább »

Lakossági hulladékszállítással, közszolgáltatással kapcsolatban a hulladékgazdálkodókat lehet keresni

2016. augusztus 7., vasárnap · Hozzászólok

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 193/2016. (V.27.) Kgy. sz. és a Cégbíróság határozata alapján július 31-től a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-ből kiválás útján létrejött a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., amely feladatkörébe tartozik ezen időponttól a hulladékszállítási közszolgáltatási tevékenység ellátása.
Tovább »