Közélet

Az Angyali.hu Alapítvány felolvasása Szeged Nagy Mesekönyvéből

Az Angyali.hu Alapítvány felolvasása Szeged Nagy Mesekönyvéből

2016. december 7., szerda
Az Angyali.hu Alapítvány felolvasása Szeged Nagy Mesekönyvéből
szeged_nagy_mesekonyve_2016

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel november eleje óta várják a szegedi és Szeged környéki óvodák legkedveltebb meséit, mellyel hozzájárulnak, hogy a családok, gyermekek már most ünnepi hangulatban tölthessék a hétvégéket.

A mesék már hatalmas lapokra nyomtatva várják a Széchenyi téri Angyal Várba látogató gyerkőcöket és családjaikat. A helyszínen Szeged Óriás Építőkockáival játszhatunk, illetve kézműveskedhetünk, ha pedig már elfáradtunk olyan népszerű és csodás történeteket hallgatunk, mint a Hamupipőke, Sün Balázs, vagy az Aranyszőrű bárány. A felolvasásokkal ezúttal az Angyali.hu Alapítvány önkéntesei keltik életre legkedveltebb mesehőseinket szombaton és vasárnap 17:00 és 18:00 között az Angyal Várban. Az Angyali.hu Alapítvány felolvasásainak ideje és helye: 2016. december 10 és december 11. 17:00 és 18:00 óra között a Széchenyi téren található Angyal Várban. A Szegedi Karácsonyi Hetek részletes programja

ITT

található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.