Bulvár

Zoknis flash mob a belvárosban + VIDEÓ, FOTÓK

Zoknis flash mob a belvárosban + VIDEÓ, FOTÓK

2013. április 30., kedd
Zoknis flash mob a belvárosban + VIDEÓ, FOTÓK
zoknisflashmob_01_va

„Hökkentsük meg a szegedi utca emberét!” – szólt a felhívás, melyben arra kérték a fiatalokat, vegyenek minél színesebb, kirívóbb zoknit, így ünnepelve a nem hivatalos zokni világnapot.

„Vegyél fel hosszú zoknit, térdzoknit, sportszárat, a lényeg, hogy minél színesebb legyen és feltűnő!” – hirdették a flash mobot az interneten. Pár tucat fiatal meg is jelent fél 7 körül a Kárász utca Klauzál tér felőli részén, kisebb feltűnést keltve, hiszen mindegyikük színes, például csíkos vagy épp össze nem illő zokniban jelent meg. Volt, aki nem elégedett meg egy pár színes zoknival, több különböző mintájú és hosszúságút is felvett, sőt egyeseknek még a kezén is zoknik díszelegtek. Kis ideig tétován ácsorogtak, mászkáltak, majd sípszóra mindegyikük pár percre mozdulatlanná dermedt. Végül egy Harlem Shake következett. http://www.youtube.com/watch?v=_cY_GjuvF-8 A buli nem zárult le a pár perces flash mobbal, a Rongy Kocsmában kedden este Zokni Bált tartanak, két koncert és tombola várja a bulizni vágyókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.