Tavaszt köszöntöttek a Széchenyi téren a Bonifert-iskola növendékei + FOTÓK

2014. március 20., csütörtök · 7 hozzászólás

tavaszi_flash_mob08_gsEgy vidám, tavaszköszöntő flash mobot tartottak a Széchenyi téren a Kelemen László Színitanoda növendékei és a Bonifert Domonkos Általános Iskola alsósai. A Telin TV új kezdeményezése, hogy Szeged legszebb pontjait verssel és zenével töltsék meg! Tovább »

Zenés flash mobbal hangolódtak a Házasság Hetére a Marson + FOTÓK, VIDEÓ

2014. január 25., szombat · Egy hozzászólás

hazassag_hete_szeged37_gsDél-alföldi népdaloktól zengett a Mars téri piac nagycsarnoka, a Házasság Hetére hívták fel ily módon a szervezők a szegediek figyelmét. Több mint száz önkéntes öt dalt énekelt el a vásárlók meglepetésére és természetesen örömére. Tovább »

Nem a Jobbik szervezte a birkás tüntetést (FRISSÍTVE)

2013. február 21., csütörtök · 9 hozzászólás

A Kulturális Bizottság ülésének kezdetekor tegnap tucatnyi tüntető egy élő birkát hozott a városháza elé. A demonstrálók úgy vélték, végzettségét tekintve akár ő is lehetne a szabadtéri igazgatója Herczeg Tamás helyett. Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke sajtótájékoztatón cáfolta és a leghatározottabban elutasította, hogy bármi közük lett volna a flash mobhoz.
Tovább »

Birkát választottak a szabadtéri élére a városháza előtt + VIDEÓ, FOTÓK

2013. február 20., szerda · 22 hozzászólás

Szerda délután a Kulturális Bizottság ülésének kezdetekor egy tucat tüntető egy élő birkát hozott a városháza elé. A demonstrálók úgy vélik, végzettségét tekintve akár ő is lehetne a szabadtéri igazgatója Herczeg Tamás helyett.
Tovább »

Örömóda töltötte meg a Dóm teret + FOTÓK

2012. október 1., hétfő · Egy hozzászólás

Schiller Örömódáját és a Szeged hírös város című népdalt ötvözte egy zeneműbe a Dóm téren “spontán” összeálló zenekar hétfő délután. A szegedi szimfonikusokból egybegyűlt banda ezzel a flash mobbal ünnepelte meg a zene világnapját.
Tovább »

Százak ásítottak Munkácsy inasával Szegeden + FOTÓK

2012. szeptember 27., csütörtök · 3 hozzászólás

Egy széles nyújtózkodás és pár fáradt ásítás volt a belépő a Munkácsy-kiállítására csütörtök délután – a Móra Ferenc Múzeumban közel kétszáz ember színlelt álmosságot a festő Ásító inas című képe előtt rendezett flash mobon.
Tovább »

Örömtánccal ünnepeltek a karolinások + FOTÓK, VIDEÓ

2012. június 13., szerda · Hozzászólok

Húsz éve indult újra az oktatás a szegedi Karolinában: a kerek évfordulót az intézmény általános és középiskolás tanulói egy hatalmas, táncos villámcsődülettel ünnepelték meg a Klauzál téren szerda délután. 460 gyermek előadását tekinthették meg az arra haladók.
Tovább »