Vélemény

Élményfürdő

Élményfürdő

2009. augusztus 6., csütörtök
Élményfürdő

2009.07.31. - Kisebb rendezvény, kései ebéd tartatott alszegedi házunk hűvös étkezőjében. Az udvaron pöcörgött - mondhatni készen – hártyavékony, aranyló piros palástját föl-föllebbentve, egy bográcsnyi halászlé.

A vendégek érkezése előtt átugrottam a szomszédos szikvízüzembe. Szódáért. Nagy tisztesség ért itt. Magától Bánffi uramtól kaptam kiszolgálást. Fizetségül nem kért többet: “fogyasszák az egészségemre”. A "számla" később rendezve lett. Ballagok vissza a palackokkal, és bevillan mindaz, amiért eddigi mondataimat sallangoztam: “Igazán kevés helyén a világnak érhet olyan élmény, hogy a legnagyobb kánikulában üzemi hőmérsékletén ihatom a szódát, és közben Irsai Olivér barátom sem bánja, ha nyakon fröccsentem vele (úgy kétharmad részben), lévén az ő fajtája is alsóvárosi gyökerű, s a földiének hamarébb bocsát meg az emberfia.” Igazán kevés helyen. Talán csak itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.