Szórakozás

Sorozat készül a Poltergeistből, Steven Spielberg Oscar-jelölt sikerhorrorjából

Sorozat készül a Poltergeistből, Steven Spielberg Oscar-jelölt sikerhorrorjából

2023. október 31., kedd
Sorozat készül a Poltergeistből, Steven Spielberg Oscar-jelölt sikerhorrorjából

Egy ideje már tart a horrorreneszánsz, amelynek részeként minden formában megpróbálják feltámasztani vagy felfrissíteni a streaming szolgáltatók, mint ebben az esetben az Amazon prime, vagy a stúdiók a klasszikusokat. Erre a sorsra jutott többek között a Chucky, vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron. A következő a sorban pedig a Poltergeist – Kopogó szellem, amelyet a legendás Steven Spielberg műveként kezelnek, annak ellenére, hogy Tobe Hooper, A texasi láncfűrészes mészárlás rendezője van feltüntetve a stáblistába. A projekt az Amazon kezében van, így a Prime Videón kell majd a jövőben keresnünk a sorozatot.

A Variety jelentette be, hogy az Amazon MGM Studios, az Amazon MGM-felvásárlása után létrejött a film- és sorozatgyártó részleg, amely egy szériát készít az 1982-es Poltergeistből. Még nincs megbízható információ arról, hogy ki lesz ennek a sorozatnak a vezető írója vagy showrunnerje, mivel még csak most kezdődik a fejlesztés. Az biztos, hogy Darryl Frank és Justin Falvey vezető producerekként felügyelik majd a projektet, hiszen ők Spielberg gyártócégét, az Amblin Televisiont képviselik, ami szintén szerepet kapott abban, hogy tető alá hozzák a Poltergeist-sorozatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.