Szórakozás

Befutott az új előzetes Sylvester Stallone Sly című életrajzi dokujához

Befutott az új előzetes Sylvester Stallone Sly című életrajzi dokujához

2023. október 22., vasárnap
Befutott az új előzetes Sylvester Stallone Sly című életrajzi dokujához

Engem az elutasítás fűtött

-mondja a 77 éves legendás akciósztár, Sylvester Stallone a novemberben érkező életrajzi filmje, a Sly legújabb előzetesében.

Az epikus hangvételű előzetes alapján Stallone vezetésével járhatjuk végig karrierje legfőbb pontjait, kiemelve azon sorsfordító pillanatokat, mint például a Rocky váratlan sikere.

A ComingSoon az „underdog story” jelzővel illeti azt az életpályát, amely a bemutató alapján könnyedén kirajzolódik bárkinek. Hiszen Stallone sokáig nem jutott szerephez, mivel többen is alkalmatlannak találták a színészi pályára, de ő mindebből csak motivációt gyűjtött.

Sly másik fontos aspektusának a család ígérkezik, akikről saját bevallása szerint a sikereiben és a munkájában elmerülő Stallone túlságosan elfeledkezett, de szerencsére időben eszmélt és belátta, hogy nincs náluk fontosabb.

A projekt rendezésért az a Thom Zimny felel, aki korábban olyan nagy formátumú személyekről készített már dokumentumfilmet, mint Bruce Springsteen, Johnny Cash vagy Elvis Presley.

https://www.youtube.com/watch?v=_FMulgkArnw

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.