Szórakozás

SZIN: az OTP Bank - Pick Szeged is kilátogat

SZIN: az OTP Bank - Pick Szeged is kilátogat

2023. augusztus 16., szerda
SZIN: az OTP Bank - Pick Szeged is kilátogat

A Szegedi Ifjúsági Napok előtt azonban még játékban lesz a csapat, jelenleg a felkészülési szezon hajrájában járnak a kékek. Pénteken indulnak útnak, szombaton lépnek pályára, hétfőn pedig indulnak is vissza Szegedre.

Jövő szerdától (augusztus 23.) viszont a klub ott lesz a Hungi Vigadóval közösen a Szegedi Ifjúsági napokon.

Szerdától egészen szombatig megtalálható lesz a Pick-stand a fesztiválon. Kitelepül a szurkolói bolt is, illetve  izgalmas játékokkal várják majd a látogatókat.

Természetesen a felkészülés, az edzések játsszák majd a csapat életében a főszerepet, de minden nap érkeznek egy-egy órára játékosok, akikkel lehet közös fotót készíteni - írják a honlapon.

Az első nap, azaz augusztus 23-án 19.30-tól Kárpáti Krisztián vezetőedzővel és segítőjével, Vladan Jordoviccsal láthatnak és hallhatnak egy hosszabb beszélgetést az érdeklődők. 

Közösségi médián keresztül jelentik be kik azok a játékosok, akik meglátogatják a SZIN-t.

Egy biztos: a csapat augusztus 26-án (szombat) a Balatonfüred (kezdés: 15 óra) elleni idegenbeli edzőmeccs után vesz részt közösen az eseményen, ekkor találkozhatnak a szurkolók a fiúkkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.