Szórakozás

Mezbemutatót és közönségtalálkozót szervez a Pick Szeged

Mezbemutatót és közönségtalálkozót szervez a Pick Szeged

2023. augusztus 25., péntek
Mezbemutatót és közönségtalálkozót szervez a Pick Szeged

Csütörtökön játszották az egyetlen nyári Pick Arénában rendezett meccset, ahol 38-29-renyertek a Tisza-partiak a szerb bajnoki ezüstérmes Partizan Beograd ellen.

Az utolsó felkészülési mérkőzésüket játsszák a kékek szombaton 15 órától a Balatonfüred ellen, majd következik a jövő pénteki Gyöngyös elleni bajnoki rajt.

Ezt megelőzően tehát a2023-2024-es szezonban használt mezt mutatják be, a premierre Szegeden, a Hági udvar és étteremben kerül sor. A csapatból ott lesz ezen a Mezbemutató közönségtalálkozón Kárpáti Krisztián vezetőedző, a csapatkapitány, Bánhidi Bence, Bodó Richárd és a fiatal saját nevelésű tehetség, Szilágyi Benjámin.

Miután bemutatták az új szerelést, beszélgetést hallhatnak majd a szurkolók, akik természetesen a találkozó végén közös fotót is készíthetnek edzőnkkel és a játékosokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.