Körmendi konyhája szeptember 18-án megnyitja kapuját és más főzőműsoroktól eltérően nem egy csillogó luxuskonyhában látja vendégül riportalanyait hétről hétre, hanem újlipótvárosi otthonának apró, szerényen felszerelt konyhájában teszi próbára a honi sztárvilág és közélet vállalkozó szellemű képviselőit.
– Ez nem egy klasszikus főzőműsor, hanem inkább interjú, ami közben főzünk egy finom ételt. Vagy nem finomat, ez csak a végén derül ki. Van egy állandó epizodistánk, Füge, a magyar vizsla, aki nagy örömmel végzi a minőségellenőrzést. Ő a házunk aljában található Hog Pub sztárja. Az elkészült ételt a pub személyzete, vagy kedvenc kocsmám, a Vidor törzsközönsége kóstolja. Hogy melyikük, azt a sztárvendégem dönti el. Reméljük, hogy a Körmendi konyhájában érdekesebb interjúkat készítünk Hunyadi kollégával, mint a mostanában megszokottak. Ha az a trend, hogy ehhez főzni kell, hát főzünk, de a magunk stílusában – mondta el induló műsoráról Körmendi Gábor, aki régi jó barátjáva és, kollégájával, Hunyadi Tamással együtt igyekszik kizökkenteni vendégeit a megszokott interjúhelyzetekből.
Az első adás vendége Kádár Tamás, a Sziget cégvezetője, aki egyebek mellett arra is választ ad, mihez kezdenek a Hajógyári szigeten hagyott sátrakkal, meddig létezhet a cég fesztiválok nélkül és milyen kapcsolatban vannak Orbán Ráhellel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.