Szórakozás

Ha nem érdekli a választás mutatjuk, mi megy a tévében

Ha nem érdekli a választás mutatjuk, mi megy a tévében

2018. április 8., vasárnap
Ha nem érdekli a választás mutatjuk, mi megy a tévében

Ha ön már leszavazott, vagy majd csak később szeretne menni, vagy ha egyáltalán nem is érdekli az egész, akkor mai elfoglaltságnak tudjuk ajánlani a tévézést, mert nagyon jó műsorok vannak.

17 óra 25 percig még elkaphatja a TV2-őn Transformers: A bukottak bosszúja című film végét, ám ezt inkább nem ajánlanánk, mert Michael Bay eme produkciójával vallatni lehet. A Viasat 3 csatornán 15 óra 40 perctől adják az Eredetet, ami viszont egy zseniális film, még ugyanezen a csatornán este 9 órától pedig a Másnaposok című vígjátékot nézhetjük meg, ha kacagni támadna kedvünk. A Coolon 16 óra 50 perctől a Fák jú Tanár úr! német vígjátékot adják, az RTL 2-őn pedig este 6 órától Jim Carrey-vel a főszerepben Az igenembert nézhetjük meg. A legjobbakat tartogattuk a végére, ugyanis a Film pluszon délután 5 óra után látható a Gyűrűk Ura második része, majd rögtön utána a Robert Downey Jr.-al készült Sherlock Holmes, amit a népszerű tini-posztapokaliptikus film követ, Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész. Ezeken kívül az autó-motor sport szerelmesei a M4 sportcsatornán nézhetik meg a délután 5 órától a Forma-1 Bahreini Nagydíjat. Borítókép:

VideoBlocks

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.