Szórakozás

Szavazz: legyen a SZIN a nyár legjobb fesztiválja!

Szavazz: legyen a SZIN a nyár legjobb fesztiválja!

2013. szeptember 5., csütörtök
Szavazz: legyen a SZIN a nyár legjobb fesztiválja!
szin_akos_koncert13_gs

Nagy eséllyel indul a Szegedi Ifjúsági Napok az idei nyár legjobb fesztiválja címért - a felonline.hu internetes szavazásán a SZIN fej-fej mellett halad a VOLT fesztivállal, néhány szavazaton dőlhet el a verseny!

Az idei nyár legjobb fesztiválját keresi a felonline.hu: a portál

internetes szavazással

szeretné eldönteni, hol buliztak idén a legnagyobbat a fesztiválozók. Bár a GoldenFeszt 2013 listája nem teljes (hogy csak a legnagyobbat említsük, hiányzik a szavazásról a Sziget, az esztergomi Fesztiválsziget vagy a kapolcsi Művészetek Völgye), a legtöbb nívós hazai rendezvény képviseli magát. Előkelő helyen szerepel a Szegedi Ifjúsági Napok, amely a VOLT fesztivállal küzd az első helyért - a verseny szoros, cikkünk írásakor a soproni rendezvény 1290 szavazattal áll az élen, míg a szegedi nyárzáró fesztivál 1229 vokssal vágtat a nyomában. Jóval mögöttük a harmadik helyen áll a Hegyalja 377 szavazattal. A honlapra szeptember 20-ig várják a voksokat, szavazz te is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.