Szórakozás

Hogyan csináljunk milliárdos vállalkozást? - Halácsy Péter az Agórában

Hogyan csináljunk milliárdos vállalkozást? - Halácsy Péter az Agórában

2013. március 11., hétfő
Hogyan csináljunk milliárdos vállalkozást? - Halácsy Péter az Agórában

A SzegedBoost Vállalkozói Klub következő rendezvényén Halácsy Péter, a Prezi.com társalapítója a meghívott vendég, aki előadásában arról fog mesélni, hogy hogyan lehet sikerre vinni egy terméket, illetve milyen lépéseket kell megtennie egy kezdő vállalkozásnak ahhoz, hogy egy ponton több milliárd forintra becsüljék az értékét.

Mint nemrég olvasni lehetett, a Prezi.com magyar alapítású online prezentációkészítő szoftver jelenleg 100 millió dollárnál is többet érhet. A vállalkozás 2008-ban indult Budapesten, a terméket pedig ma már 17 millióan használják világszerte, így az előadáson sok olyan érdekesség várható, ami egy startup beindításához szükséges lehet. A SzegedBoost csapata minden érdeklődőt szeretettel vár az eseményre március 12-én este 6 órai kezdettel, a helyszín ezúttal a Szent-Györgyi Albert Agora díszterme lesz. Célszerű korán jelentkezni az előadásra, mert telt ház várható. További információk

a rendezvény Facebook-oldalán

. A

SzegedBoost Vállalkozói Klub

március 5-én tartotta előző, harmadik eseményét, amelyen

Makra Zsolt

kockázatitőke-szakértő és

Radnai Tamás

, a Central Fund tanácsadója meséltek a tőkebefektetések és startup-finanszírozás világáról. A helyszínt az Informatórium biztosította, az előadásra több mint 150-en voltak kíváncsiak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.