Szórakozás

Egész Szeged együtt tornázik péntek este + VIDEÓ

Egész Szeged együtt tornázik péntek este + VIDEÓ

2012. október 19., péntek
Egész Szeged együtt tornázik péntek este + VIDEÓ

Az egész várossal együtt mozoghat péntek este az, aki csatlakozik a „Fitness Night 2012” nevű, egészséges életmódot népszerűsítő rendezvény valamelyik szegedi programjához. A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság szervezésében a zumbától az aerobikig számos mozgásformát kipróbálhatunk az este hat órától induló edzések között.

A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság (KERT) szervezésében „Fitness Night 2012” elnevezéssel az egész várost megmozgató, egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényt tart Szegeden. Az október 19-én, este hat órától éjfélig tartó eseményre a város minden részéről csatlakoznak a fitnesz területen szolgáltatást nyújtó társaságok, szervezetek és központok.

A betegséget megelőzni, az egészséget megőrizni kell

"A Fitness Night ötletét a Múzeumok Éjszakája nevű programsorozatból merítettük. Egy meghatározott időintervallumban - este hat órától éjfélig - lehet látogatni a fitnesztermeket, illetve az összes olyan létesítményt, ahol valamilyen mozgással kapcsolatos órákat tartanak. Így nem csak a konditermek csatlakoztak, hanem például a Napfényfürdő Aquapolis is" - mesélte a Telin TV-nek adott interjújában

Boros Barnabás

kreatívcsoport-vezető. A rendezvény szervezői törekedtek rá, hogy olyan embereket is becsábíthassanak az edzőterembe, akik korábban nem sokat látogattak el ilyen helyre. A rendezvényhez csatlakozott központok és tornatermek (melyek erre az estére “fitneszpontokká” alakulnak) saját szervezésű programjait kínálják az érdeklődőknek. A belépés karszalaggal lehetséges, melyet minden fitneszpontnál elfogadnak, így egy belépővel, egy éjszaka alatt korlátlan rekreációs programon, edzésen, edzést kiegészítő és relaxációs szolgáltatáson vehet részt az érdeklődő. A karszalag ára 1000.- Ft, amit a fitneszpontoknál lehet megvásárolni. A karszalaggal a meghirdetett helyszínek bármelyikén (Feeling Center, FittZóna, Fit World, Napfényfürdő Aquapolis vagy a Testakadémia Szeged) részt vehetünk az edzésen, sőt akár több termet is meglátogathatunk vele. Fiatalokat, idősebbeket, férfiakat és nőket egyaránt várnak az edzésekre. "Prevenciós célból is hasznosak ezek a testmozgások, vagy már egy kialakult betegségre, például gerincproblémára is segítséget nyújt - ilyen például a sekély- illetve mélyvízi torna, melyet a napfényfürdőben vehetünk igénybe, ugyanakkor két helyen is van pilátesz, ami szintén nagyon jó a gerincbántalmakkal küzdőknek, törések utáni rehabilitációra" - hangsúlyozta a szervező.

A Telin TV-nek Boros Barnabás kreatívcsoport-vezető beszélt a rendezvényről, tekintse meg az alábbi videón (Szeged Ma hírműsor, 2012- október 18.)!

http://www.youtube.com/watch?v=RpQ_JZOtOgs&feature=youtu.be

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.