Szórakozás

UTCaBállal és családi nappal várnak a Kertész utcában

UTCaBállal és családi nappal várnak a Kertész utcában

2012. augusztus 16., csütörtök
UTCaBállal és családi nappal várnak a Kertész utcában

Alapításának 99. évfordulója alkalmából augusztus 19-én (vasárnap) rendkívül színes, egész napos programsorozattal látja vendégül érdeklődőket az Ujszegedi TC.

Az 1913-as évben rózsakertészek által alapított egyesület ebben az évben ünnepli fennállásának 99. évfordulóját. Aki dolgozik vagy részt vett valaha sportegyesület életében, az tudja igazán értékelni, hogy a mai világban, ahol sportegyesületek jönnek-mennek és tűnnek a feledés homályába, mekkora érték egy ilyen tradicionális családi klub. Az egyesület vezetősége ezért indította el nyolc évvel ezelőtt az UTC családi napokat. Az idei már a kilencedik lesz a sorban, a jövő évi tizedik alkalommal pedig immár a százéves klubot köszönthetjük. A rendezvény helyszíne - ahol minden érdeklődőt, felnőttet és gyereket nagy szeretettel várnak augusztus 19-én - az Újszeged, Kertész utca 3. szám alatti sportlétesítmény.

Az UTCaBál és családi nap programja:

9.00:

Térzene, érkezés

10.00:

Megnyitó

10.15-18.00:

Játékos sportvetélkedők - távlövészet (íjjal) - tizenegyes- és hetesrúgó bajnokság - kapufarúgó verseny - területbe rúgás - kötélhúzás - rönkhajítás - lufilövészet - dobócsillag - tülökfújó verseny - karikás ostor és a kalap - bemutató lövészet (70 m) - eszközök kipróbálása - AIRsoft eszközök - sötétedés után Wii - kispályás foci - röpicsata

14.00-15.30:

Ebéd

16.00:

Művészettörténeti előadás

18.00:

Térzene és UTCaBál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.