Szórakozás

Zsibvásár és családi nap a belvárosban

Zsibvásár és családi nap a belvárosban

2011. június 3., péntek
Zsibvásár és családi nap a belvárosban

Június 4-én egy jó hangulatú zsibvásárt rendez a Szent István téren az Erasmus-hallgatók Dél-alföldi Egyesülete. A rendezvény összes helyszíne ingyenesen látogatható. Közben a Lechner téren családi napot szervez 10 órától a FUTUROPE Fiatalok a Jövőjért Közhasznú Egyesület.

"Zsibvásár: a Szent István téri piac standjait használhatod arra, hogy megunt vagy kinőtt játékaidat elcseréld vagy elajándékozd" - hangzik a szervezők felhívása. Jótékonysági süteményvásárt és -versenyt is rendeznek, a Zenesátorban egész nap a Rádió Plusz fog szólni. Nyitva lesz a víztorony, és vetélkedő is vár az érdeklődőkre! Közben a Lechner téren családi napot szervez 10 órától a FUTUROPE Fiatalok a Jövőjért Közhasznú Egyesület. Egész napos programként ugrálóvárral, játéksátorral, kápolnalátogatással, ifjúsági eu-s és egészségügyi sátorral várják az érdeklődőket, de lesz aszfaltrajzverseny és bográcsozás is.

A részletekért KATTINTSON A KÉPRE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.