Szórakozás

Kiváló tanulókat köszöntenek az Aranka-ünnepségen

Kiváló tanulókat köszöntenek az Aranka-ünnepségen

2011. február 7., hétfő
Kiváló tanulókat köszöntenek az Aranka-ünnepségen

2005-ben Péter László Szeged díszpolgára, felesége emlékére hozta létre a Péterné Aranka Alapítványt a szőregi általános iskola rászoruló, kiváló képességű tanulói középiskolai továbbtanulásának támogatására. Ezzel a nemes gesztussal megkönnyítve több jó képességű, példás szorgalmú diák továbbtanulását minden évben. A támogatás átadó ünnepségére minden évben Aranka névnapon (február 8-án) kerül sor, Aranka néni emlékének adózva, ki egykor Szőregen kezdte pedagógus pályáját.

Idén február 8-án 15 órakor kerül sor a támogatás átadó ünnepségére a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskolában, (Szerb u. 15.) különlegessége, hogy az eddig támogatott diákok is meghívást kaptak, és beszámolnak arról, hogy ez a támogatás hogyan segítette a kezdeti középiskolás éveiket és most mivel foglalkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.