Szeged

Szegedi diáklány jutott be a Megasztár élő showjába +videó

Szegedi diáklány jutott be a Megasztár élő showjába +videó

2 órája
Szegedi diáklány jutott be a Megasztár élő showjába +videó

Kiszel Jennifer, a szegedi diáklány az élő show előtti utolsó akadályt is sikerrel vette.

 

 

Jennifer a Hull az elsárgult levél című dalt adta elő, amellyel meggyőzte az ítészeket. Helye olyannyira biztos volt, hogy amikor kiderült, hogy csak 12-en versenyezhetnek az utolsó körben, oda is bejutott. Rúzsa Magdi azt mondta róla: azért izgalmas, mert nála látszik a fejlődés - számolt be a Délmagyar

A 12 tehetséges énekes közül azonban csak 6 juthatott be a Megasztár döntőjébe. Hogy ki, azt egy-egy párbajjal döntötték el, amelyre az énekeseknek egyetlen éjszakájuk volt felkészülni. Jennifer az egyik legtehetségesebb női versenyzővel, Szabó Laurával került párba, a Respect című számot kellett előadniuk. 

A gyakorlásról készített kisfilmből kiderült, hogy a szegedi diáklány elsírta magát, mert míg ellenfelének egyből ment minden, ő csalódott magában, mert úgy érezte, hogy nem tudja a feladatot jól megcsinálni.

Lényegében párbajellenfele tartotta benne a lelket, de a színpadra lépés előtt is még úgy nyilatkozott, belőle még ebben a műfajban hiányzik valami, ami kellene. Ráadásul kihívást jelentett számára az angol nyelvű szöveg is, így többnyire papírról olvasta a produkció közben a szöveget.

További részletek ITT olvashatóak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.