Szeged

Éjszakai Iskolai Kaland a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskolában

Éjszakai Iskolai Kaland a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskolában

Márton Andrea
1 órája
Fotó: Karnok Csaba/DM
Éjszakai Iskolai Kaland a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskolában

Nagyszerű programot szerveztek a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, ahol pénteken éjszaka a gyerekeké volt az iskola. A diákok a tornateremben aludtak, miután tanultak és játszottak.

Fotó: Karnok Csaba/DM. 

 

Kertész Eszter, az intézmény főigazgatója a Délmagyarnak elmondta, hogy az „Átolvassuk az éjszakát” program keretében egy régi hagyományt élesztettek fel, amelyet most már az általános tantervű osztályokban is megvalósítanak. A gyerekek a tanult nyelvnek megfelelően dolgozták fel a regényrészleteket, például németül egy krimitörténetet, angolul pedig klasszikusokat, mint a Robinson Crusoe-t vagy a Tom Sawyer kalandjait.

Az olvasás után a gyerekek zseblámpával indultak plüssállatok keresésére, majd hajnalig filmet néztek a tornateremben. Ez a különleges éjszaka remek lehetőséget biztosított a tanulásra és a szórakozásra egyaránt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.