Szeged

A „Láthatóság” jegyében tartanak ma flashmobot a Dóm téren

A „Láthatóság” jegyében tartanak ma flashmobot a Dóm téren

2024. október 15., kedd
A „Láthatóság” jegyében tartanak ma flashmobot a Dóm téren

A „Láthatóság” szellemében közös flashmobot tart a Szegedi Rendőrkapitányság és a Szegedi Tankerületi Központ a Dóm téren, délután fél 3-tól. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a láthatóság fontosságára, különösen az év ezen időszakában, amikor a romló látási viszonyok miatt kiemelt jelentőséggel bír, hogy mindenki megfelelően felszerelje kerékpárját és rollerét a kötelező tartozékokkal.

A flashmobot a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola KEVE programban részt vevő diákjaival közösen szervezik meg. A tanulók aktívan részt vesznek az esemény lebonyolításában, hogy a közlekedők figyelmét felhívják a balesetmegelőzési szempontból elengedhetetlen szabályokra. A rendezvény célja, hogy tudatosítsa a résztvevőkben, mennyire fontos a láthatóság a közlekedés során, és hogy mindenki felelősségteljesen közlekedjen.

A flashmob során a diákok színes ruhákban és láthatósági mellényekben fognak megjelenni, hogy még inkább felhívják a figyelmet a láthatóság jelentőségére. Az esemény nemcsak szórakoztató, hanem tanulságos is, hiszen a résztvevők játékos formában hívják fel a figyelmet a közlekedési szabályok betartására.

A Szegedi Rendőrkapitányság és a Szegedi Tankerületi Központ közös kezdeményezése remek lehetőség arra, hogy a közösség együtt lépjen fel a balesetek megelőzése érdekében, és hogy a fiatalok aktívan részt vegyenek a biztonságos közlekedés népszerűsítésében. Mindenkit szeretettel várnak a Dóm térre, hogy együtt támogassák a láthatóság fontosságát!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.