Szeged

Szeged és környéke az ingatlankeresők első számú célpontja

Szeged és környéke az ingatlankeresők első számú célpontja

Áremelkedésben is vezet a térség

3 órája
Szeged és környéke az ingatlankeresők első számú célpontja

Az ipari beruházások miatt Kelet-Magyarország évek óta ingatlanpiaci emelkedést mutat, az ország egyik keresletben legdinamikusabban bővülő vármegyéje lett. Mivel az ingatlan az állami kincstárjegyek kamatainak igazításával ismét a legértékállóbb befektetési kategóriába került, szeptember hónapban ismét megjelentek a készpénzzel lakást vásárlók, és már nemcsak a vármegye nagyobb településein - foglalta össze az Ingatlanbazár. Az oldal szerint ez az oka annak, hogy Csongrád-Csanád vármegye az ingatlanok árának emelkedésében is élen jár.

 

Az áremelkedés vármegyénkben a tavaly őszihez képest a KSH adatai és a kereső portálokon megjelenő hirdetési árak szerint közel 12 százalékot emelkedett. Az emelkedés főképp az inflációnak, továbbá az egyetemi és munkavállalási albérlők számbeli növekedésének köszönhető, ami az albérletárakat is felhajtja.

Az ingatlankeresők első számú célpontja Szeged és környéke, itt havonta több, mint százezerszer néznek meg ingatlanhirdetést.

A legnézettebb, legkeresettebb ingatlanok a könnyen fenntartható, felújított kisebb méretű lakások, amelyek albérletnek is megfelelnek. Emellett a panelok is keresettek, a kisebb településeken  azok a modern energetikai családi házak vezetnek, amelyekre falusi CSOK is igénybe vehető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.