Szeged

Kutyás nap lesz a Füvészkertben

Kutyás nap lesz a Füvészkertben

Várják a négylábúakat és gazdáikat!

Márton Andrea
9 órája
Fotó: Pexels
Kutyás nap lesz a Füvészkertben

Vasárnap ismét Kutyás napra várják a négylábúakat és gazdáikat a szegedi Füvészkertbe. Németh Anikó, a Füvészkert igazgatója a Rádio88-nak korábban elmondta, hogy immár harmadik alkalommal rendezik meg ezt a tematikus napot, amely remek lehetőséget kínál a kutyások számára, hogy együtt élvezzék a természetet.

A rendezvény célja, hogy a kutyák és gazdáik közösen felfedezhessék a Füvészkert szépségeit. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ebeknek az üvegházakba továbbra sem szabad bemenni, de a kert többi részén szabadon sétálhatnak.

A Kutyás nap remek alkalom arra, hogy a kutyatulajdonosok találkozzanak egymással, tapasztalatokat cseréljenek, és közösen élvezzék a szabadban töltött időt. A rendezvény során különféle programokkal és aktivitásokkal várják a látogatókat, így a kutyák és gazdáik egyaránt jól érezhetik magukat.

Ne hagyd ki ezt a különleges eseményt, és hozd el kedvencedet a Füvészkertbe, ahol a természet és a kutyák találkozása garantáltan felejthetetlen élményeket kínál!

Nyitókép: Illusztráció Forrás: Pexels

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.