Szeged

A Kolozsvári téri díler újra bilincsben

A Kolozsvári téri díler újra bilincsben

2 órája
A Kolozsvári téri díler újra bilincsben

Tegnap nem mindennapi látványban lehetett része a szegedi Kolozsvári tér lakóinak: egy mikrobuszból nagyjából hatszor száz kilogrammnyi rendőr szállt ki lövedékálló mellényekkel, fegyverekkel és kényszerítőeszközökkel felszerelve. Az esemény szemtanúi valószínűleg arra gondolhattak, hogy agresszív, akár fegyveres bűnöző, sőt, bűnözők lehetnek az akció célpontjai – a helyzet abszurditását az adta, hogy néhány pillanattal később egy törékeny, apró, idős asszonnyal jelentek meg az utcán.

A hölgy azonban messze nem olyan ártalmatlan, amilyennek az egyszeri szemlélő gondolhatja: már tavaly is meggyűlt a baja a hatóságokkal, mikor új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt állt bíróság elé. A nőnek úgy tűnik, ez nem volt elég, ugyanis idén újra „kinyitott a bolt”, folytatta a bűnös kereskedelmet. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt, akinek ezúttal is új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt kell felelnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.