Szeged

Dedikálást tart a Rebecca csapata szombaton

Dedikálást tart a Rebecca csapata szombaton

2 órája
Dedikálást tart a Rebecca csapata szombaton

Dedikálást tart a Rebecca csapata szombaton. A Szegedi Szabadtéri Játékok új bemutatójának szereplői a REÖK Kézműves Cukrászda teraszán várják július 27. szombaton 17.30 órakor a rajongókat.

 

A Szabadtéri Játékok sokak által várt idei produkciója, a Rebecca bemutatóját követő, hétvégi találkozóra várják az érdeklődőket a nagyszabású musical sztárjai. A kötetlen délután az Rebecca szabadtéri világpremierjének másnapján biztosít lehetőséget a Béres Attila rendezésében készülő előadás művészeivel való, közvetlen találkozásra.
 

Július 27-én szombaton a REÖK Kézműves Cukrászda és Kávézó árnyékos terasza nyújt felüdülést a nyári forróságban a rajongók és a produkció színművészei számára egyaránt – itt foglalnak majd helyet a művészek, 17.30 órától fogadva az érdeklődőket.

A közönségtalálkozón, szombati előadásuk előkészületeit megelőzően Gubik Petra, Dolhai Attila, Janza Kata, Gallusz Nikolett, Udvaros Dorottya, Bálint Ádám, Medveczky Balázs, Szaszák Zsolt, Gömöri Krisztián és Borovics Tamás várja majd a Daphne du Maurier regényén alapuló, izgalmas darab régi és új szerelmeseit. Az alkalom keretében a résztvevők nemcsak Sylvester Lévay és Michael Kunze musicalének a Dóm téri bemutatón fellépő, főbb szereplőivel találkozhatnak, de egy kis tárgyi emléket is hazavihetnek majd az eseményről. A művészek limitált kiadású, fényképes dedikálókártyákkal várják az érkezőket, amelyeket akár autogramjukkal és egy rövid üzenettel is ellátnak a rajongók kérésére. 

A dedikáláson a részvétel ingyenes, és a Rebeccára szóló előadásjegyek meglététől független. A nagyszabású Lévay-Kunze musical sztárjai szombaton a Magyar Ede téren, a REÖK Kézműves Cukrászdában várják az előadás nézőit, a Rebecca kedvelőit, és a kíváncsiskodókat, akik talán ezután kapnak kedvet, hogy élőben is meghallgassák a díjnyertes szerzőpáros sodró dallamait, kiváló színművészek előadásában, hazánk legnagyobb színpadán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.