Szeged

Csapadékmentes, napsütéses nap elé nézünk

Csapadékmentes, napsütéses nap elé nézünk

Szegeden 34 fokon tetőzhet a hőmérséklet

2 órája
Csapadékmentes, napsütéses nap elé nézünk

Szerdán szinte mindenhol zavartalan napsütésben lesz részünk, csapadék sehol sem várható az Időkép előrejelzése szerint. Nyugaton a délies, északkeleten a nyugatias szelet kísérhetik élénk lökések. Hajnalban általában 7 és 16 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, majd délutánra 30 és 35 fok közé melegszik a levegő.

Szegeden 34 fokon tetőzhet a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia

Szerdán időjárási front nem lesz felettünk, de újra kánikulában lesz részünk, emiatt az érzékenyek körében migrén, fejfájás, vérnyomás-ingadozás, keringési- és szívpanaszok, valamint légzőszervi problémák is jelentkezhetnek. A nagy napi hőingás miatt tovább fokozódhatnak a vérnyomásproblémák, szédülés, rosszullét is előfordulhat.

Hajnalban többfelé hűvös lesz, emiatt könnyebben megfázhatunk, illetve átmenetileg felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi panaszok is.

Szinte zavartalan lesz a napsütés, így országszerte erős, nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről.

Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.