Szeged

Ilyen volt az Egymillió Találkozás Napja Szegeden +fotó +videó

Ilyen volt az Egymillió Találkozás Napja Szegeden +fotó +videó

Több száz szegedivel találkoztak és beszélgettek a kormánypárti jelöltek

Kibédi Péter
2024. június 8., szombat
Ilyen volt az Egymillió Találkozás Napja Szegeden +fotó +videó

Reggeltől késő délutáni, Kiskundorozsmától, Tápén át Újszegedig járták a várost a szegedi kormánypárti jelöltek és aktivisták, biztatva a választókat a vasárnapi voksolásra.

 

Mint ahogy arról többször is írtunk szombat az “Egymillió Találkozás Napja” volt, amikor 50 ezer aktivista, és a kormánypárt politikusai egymillió embert kerestek fel a vasárnapi győzelem érdekében. Nem volt olyan városrésze Szegednek, ahol nem találkozhattak a választók a kormánypártok képviselőjelöltjeivel, aktivistáival. Fülöp László polgármesterjelölt Kiskundorozsmától Szőreg járta a a várost, több száz emberrel beszélgetett és biztatta őket a voksolásra. Rókusra Molnár Attila István képviselőjelölttel együtt érkezett Fülöp László.


A kormánypártok a kampány utolsó napján két családi napot is hirdettek, a jó hangulatú rendezvényeken is ott voltak a jelöltek, akik nagyon sok kérdést kaptak a választóktól.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.