Szeged

Igazi nyári idő Szegeden, ami ráadásul csak fokozódik

Igazi nyári idő Szegeden, ami ráadásul csak fokozódik

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 15., szombat
Igazi nyári idő Szegeden, ami ráadásul csak fokozódik

Egyre jobban melegszik időjárásunk, visszatér a nyári idő, sőt a jövő hét közepén már kánikula is várható. A hétvégén még egy érintő frontrendszer ront bele a nyugodt idő, de szombaton északnyugaton, míg vasárnap már csak keleten, északkeleten okozhat elszórtan záport, zivatart.

 

A nap első felében derült lesz az ég, majd az ország nyugati felén, kétharmadán megnövekszik a felhőzet. Kora délutánig nem lesz csapadék, majd a Dunántúl északnyugati, északi részén elszórtan várható zápor, zivatar. A Dunántúlon megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon megerősödik a déli szél, de zivatarok körül viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután 25 és 30, késő este 19 és 24 fok között alakul - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szegeden a mai maximum a 28 fokot súrolja. 

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik - írja a Köpönyeg.
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.