Szeged

Balogh Bence megreformálná a Belváros és a város kapcsolatát

Balogh Bence megreformálná a Belváros és a város kapcsolatát

A 10-es választókörzet Szeged egyik legfontosabb városrésze, több változásra is szükség van

Kibédi Péter
2024. május 27., hétfő
Balogh Bence megreformálná a Belváros és a város kapcsolatát

Szeged belvárosában nem egyszerű képviselőként dolgozni, mivel ez az a városrész, amit mindenki használ, vagy éppen a városba érkező látogató biztosan lát. A körzet Fidesz-KDNP képviselőjelötje, Balogh Bence áll a feladat elé és megválasztása esetén gyors és a mindennapokat megkönnyítő változtatásokat tervez.

Nagyon sok ötletet és inspirációt kapott Balogh Bence a választóktól

 

Balogh Bence fiatal férjként, fiatal vállalkozóként és rövidesen édesapaként él Szegeden. Úgy véli, hogy a városban rengeteg kisebb-nagyobb feladat van, aminek az elvégzése után az itt élők mindennapjai lesznek könnyebbek és egyszerűbbek. Azért vállalta a Fidesz-KDNP felkérést, hogy induljon el a szegedi 10-es választókörzet jelöltjeként, mert motivált abban, hogy segítsen a várost valódi fejlődő pályára állítani.

A család tisztelete

Különleges szerepet tölt be a család Balogh Bence életében ezekben a hetekben. Feleségével első gyermeküket várják, így a választási kampány mellett is akad feladata bőven. „Természetesen nagy az izgalom, örömmel készülünk a szülői feladatokra. Az, hogy ma egy fiatal házaspár bátran és nyugodt szívvel gondolkodhat a családalapításon az köszönhető a kormány családbarát politikájának. Évről-évre érkeznek azok a törvények és határozatok, amelyek megkönnyítik a fiataloknak a családalapítást, elég ha az adókedvezményekre, vagy az otthonteremtési programra gondolunk. Mivel én egy családi vállalkozásban dolgozom, így azt is a saját bőrömön tapasztalom, hogy vállalkozóként mennyire kedvező környezetben dolgozhatunk, a munkának becsülete, aminek végeredményeként szintén a családok élvezhetik a végeredményét- fejtette ki Balogh Bence.

Folyamatos kapcsolat a polgárokkal

Nem túlzás állítani, hogy a 10-es választókörzet Szeged kirakata, a belvárost és Rókust öleli fel. Mivel minden szegedi nap, mint nap használja a városrészt, a városba érkező vendégek pedig az itt tapasztaltak alapján ítélik meg a várost. 

A választási kampányban a városvezetés felújított néhány utat és járdát. Előtte évekig nem foglalkoztak ezzel, hagyták lepusztulni. Amennyiben bizalmat kapok a választóktól, legfontosabb céljaim egyike az utak, járdák állapotának szakszerű felmérése és teljes körű felújítása

- mondta lapunknak a képviselőjelölt.

Balogh Bence úgy véli, hogy meg kell teremteni annak a lehetőségét, hogy folyamatosan kapcsolatban lehessenek a polgárokkal. 

Ciklus közepéig szeretnék bevezetni egy olyan bejelentési felületet, csatornát, amely által mindenki számára egyszerűbbé, átláthatóbbá tenném a kérdések feltevését, a problémák bejelentését, és amelyen nyomon tudná követni, hogy az általa feltett kérdés, tett bejelentés milyen stációban tart aktuálisan. Meg kell reformálni a város és a belváros kapcsolatát

- vázolta elképzelését a képviselőjelölt.

Több alkalommal Fülöp László polgármesterjelölttel együtt találkoztak a választókkal - rengeteg feladatot kaptak a választóktól

 

Elhanyagolt területek

Bármilyen furcsa, de Szeged egyik leginkább elhanyagolt és a szegediek szerint napi veszélyt jelentő része a Mikszáth Kálmán utca, Mars tér környéke. „A Bartók tér felújítása kevés ahhoz, hogy megoldódjon a probléma, a kéregetők, a hajléktalanok okozta problémára ez nem válasz, ahogy arra sem, hogy hatalmas kosz van az utcákon. De ide sorolhatom a körzetből a Dózsa pálya környékét is, vagy akár a Centrum gödör problémáját is.

A választóktól azt az információt kaptam, hogy ezekről a területekről folyamatosan jelzéssel éltek a képviselőjük és az önkormányzat felé, de egy-egy látszatintézkedések, vagy még az sem történt. Ez tarthatatlan, itt is azonnali változásra van szükség

- mutatott rá a képviselőjelölt.

Névjegy

Balogh Bence Szegeden született, 26 éves Nős, feleségével első gyermeküket várják. Végzettsége szerint elektronikai technikus és PLC programozó, de több, a vállalkozáshoz szükséges végzettséggel is rendelkezik. Édesapjával közösen vezetik dinamikusan fejlődő energetikai családi vállalkozásukat.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.