Szeged

Különleges Mercedes kiállítás Szegeden

Különleges Mercedes kiállítás Szegeden

Márton Andrea
2024. április 21., vasárnap
Különleges Mercedes kiállítás Szegeden

A két napos rendezvény ideje alatt a látogatók, az elmúlt 60 év, 100 Legendás Mercedes-Benz klasszikusát tekinthették meg testközelből.

 

Köztük olyan autókat is, amelyből mostanra csak néhány gyűjtői darab maradt fenn a világban. A helyszínre érkeztek az elmúlt évtizedekben a Magyar Köztársasági Őrezredben szolgált hazai államfők autói mellett a Dallas sorozatban ikonikussá vált, a Ewing család tagjai által hajtott Mercedesek is.

A rendezvény alapgondolata, már jó néhány éve megfogalmazódott néhány olyan ember fejében akik szerelmesek a Mercedes-Benz márkába. Leírásuk alapján: Legyen egy olyan kiállítás ahol a Mercedes-Benz márka legjobb, legkülönlegesebb darabjai kerülnek bemutatásra. A közel 5.000 m2-es területen (2500 m2 zárt) bemutatásra kerülő autók többségének története, történelme van, amit szeretnének megosztani a kilátogató vendégekkel is.

A rendezvényre többek között Mihálffy Béla országgyűlési képviselő és Kubatov Gábor a Fidesz pártigazgatója is ellátogatott.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.