Szeged

Fülöp László: szeretnék kapocs lenni az idősek és a fiatalok között

Fülöp László: szeretnék kapocs lenni az idősek és a fiatalok között

Mindenkit egyformán szeretne képviselni

2024. április 2., kedd
Fülöp László: szeretnék kapocs lenni az idősek és a fiatalok között

A Fidesz és a KDNP szegedi polgármesterjelöltje a Webrádiónak adott korábbi interjújában hangsúlyozta mindezt.

Fotó: Fülöp László Facebook oldala

 

Fülöp Lászlónak az interjúban azt a kérdést tették fel, hogy az idősebb vagy inkább a fiatalabb korosztályt szeretné megcélozni a kampány során. A következőt válaszolta:

Nem választanám el egymástól a korosztályokat, hiszen polgármesterként az a feladatom, hogy mindenkit egyformán képviseljek. Szeretnék kapocs lenni az idősek és a fiatalok között.

Kiemelte, hogy úgy látja, hogy az elmúlt időszakban erre nem fektettek akkora hangsúlyt a városban, ezért ezen mindenképp javítani kell. 

Hozzátette, amennyiben megerősíti a város és az egyetem közötti kapcsolatot és sikerül a vállalkozásokkal is továbbfejleszteni a kommunikációt, megismerve a mindennapi gondjaikat, akkor tervei szerint eljön az a pillanat, vagy fordulópont, amikor egyszer csak elkezdenek itt maradni a fiatalok a városban, itt vállalnak majd munkát, mert lesz elég tőkeerős vállalkozás, amely képes lesz eltartani őket. 

Ha pedig eljön ez az időszak, akkor a szüleink és nagyszüleink is boldogabbak lesznek, mert a közelükben leszünk. Bár azt gondolom, hogy ez hosszú évek kitartó munkájának lesz az eredménye

- hangsúlyozta.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.