Szeged

Tojásvadászat húsvét vasárnap és hétfőn

Tojásvadászat húsvét vasárnap és hétfőn

2024. március 29., péntek
Tojásvadászat húsvét vasárnap és hétfőn

Készüljenek fel egy csodálatos húsvéti kalandra a Szegedi Vadasparkban.

 

Húsvét vasárnap és hétfőn 9-17 óráig tojásvadászat vár Önökre és kedves családjukra. Hétfőn pedig 9-14 óráig a Zsiráf-ház teraszán a Rádió88 szórakoztat minden kedves látogatót egy vidám, hangutánzó játékkal.

Arra buzdítanak minden kedves látogatót, akik húsvétkor terveznek felkeresni az állatkertet, hogy online vásároljanak jegyet. Így gyorsabban bejuthatnak, sőt, számukra megnyitják a Vadaspark régi bejáratát (a Kálvária sugárút felől). 

Miről is szól ez a játék? Aki figyelmesen sétál a parkban, megtalálja az út mentén, növényzet között, látogatói ösvényeken rejtőző libatojásokat! Mindegyikre vadasparki állatokhoz kapcsolódó kérdéseket írtunk fel, melyek megválaszolásában az állatismertető táblák sokat segítenek. A helyes válaszokért jutalom jár, amelyet a Természetvédelmi Oktatóközpontnál  található gyűjtőponton kaphatnak meg.

Figyelem!

A Vadaspark kéri látogatóitól a fair játékot, és ne tucatjával gyűjtsék össze a tojásokat, hanem mindenki csak egyet, így remélhetőleg mindenkinek jutni fog belőle. Ajándékot pedig csak a helyes válaszokért tudunk adni! Felhívják szíves figyelmüket arra is, hogy a tojások a látogatók által bejárható területen lesznek elhelyezve, tehát olyan helyre, ahova egyébként sem szabad bemenni, nem raknak tojásokat!

ZOO TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK ÁLLATBEMUTATÓ PROGRAM

VASÁRNAP
9.30 – Reggeli frakkban (pingvinek)
10.30 – Nyilvános tréning a borjúfókáknál
11.30 –Makiparádé (gyűrűsfarkú makik)
13.00 – Páncélos unikornisok (orrszarvúk)
14:00 – A lombkorona légtornászai (gibbonok)
15:00 – Borjúfóka-tanoda: zenés fókabemutató

HÉTFŐ
9.30 – A sivatag hajója (kétpúpú teve)
10.30 – Nyilvános tréning a borjúfókáknál
11.30 – Szurikáta-les
13.00 – Ne félj tőlem, ismerj meg! (Terrárium-ház)
14:00 – A medve nem játék, de játszani szeret! (barna medvék)
15:00 – Borjúfóka-tanoda: zenés fókabemutató

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.