Szeged

Pedagógusoknak tart szakmai napot a Szegedi Vadaspark

Pedagógusoknak tart szakmai napot a Szegedi Vadaspark

Kovács György
2024. március 9., szombat
Pedagógusoknak tart szakmai napot a Szegedi Vadaspark

A Szegedi Vadaspark a tavalyi évben először invitálta a pedagógusokat szakmai napokra azzal a céllal, hogy bemutassák az állatkertben folyó oktatási tevékenységüket. Akkor 35 pedagógus vett részt az eseményen. 

Az állatkerti séta során példákat mutattak a foglalkozásaikra, majd a Természetvédelmi Oktatóközpontban megbeszélték, hogy még milyen formában szerezhetnek ismereteket a gyerekek: pl. látványetetések, jeles napokhoz köthető rendezvények, feladatlapok. Közben a meglepetés sem maradhatott el a zsiráfok és a gyűrűsfarkú makik társaságában. 

A szakmai napok nekünk is hasznosak voltak, a pedagógusok észrevételeit, ötleteit, tanácsait beépítettük a mindennapi munkánkba

- írja honlapján a Szegedi Vadaspark.

Idén tavasszal ismételten szakmai napokat szerveznek új tartalommal. Március 21-én és 22-én (csütörtökön és pénteken) 14 és 18 óra között fogadják a jelentkező pedagógusokat, egyszerre maximum 25 főt. 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő március 19. (kedd).

Jelentkezni ITT lehet a pedagógus szakmai napra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.