Szeged

Rendőrkézen a szegedi betörők

Rendőrkézen a szegedi betörők

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 14., szerda
Rendőrkézen a szegedi betörők

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást két férfi ügyében, akik több szegedi betöréssel gyanúsíthatók.

Fotó: police.hu

 

A megalapozott gyanú szerint az elkövetők 2023. júniusában néhány nap leforgása alatt több szegedi üzletbe is betörtek. Volt ahonnan tisztítószereket, mobiltelefont, készpénzt, máshonnan pedig ruhaneműket tulajdonítottak el. A tolvajok több százezer forintos rongálási kárt is okoztak a betörésekkel. A rendőrök az azonosították a férfiakat, akiket elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az eljárás során kiderült, hogy a páros egyik tagja két gépjárművet is feltört a betöréseket megelőzően.

Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, amit a nyomozók befejeztek, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.