Szeged

Pap Sándor nyerte el Csongrád-Csanád Vármegye Gazdaságáért Díjat

Pap Sándor nyerte el Csongrád-Csanád Vármegye Gazdaságáért Díjat

Az év minden napján magas színvonalú segítségnyújtás, tájékoztatás jellemzi a munkáját

2024. február 19., hétfő
Pap Sándor nyerte el Csongrád-Csanád Vármegye Gazdaságáért Díjat

Szombaton rendezte meg hagyományos Kamarai Üzleti Estjét a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network-Szeged a kamarai székházban.

 

Mivel 2024 Törökország és Magyarország kölcsönös kulturális éve, az üzleti esten a török gasztronómiára, kultúrára és üzleti kapcsolatokra helyezték a hangsúlyt. Így az est résztvevői találkozhattak a Török Köztársaság Magyarországi Nagykövetségéről Sedat Karaoğlu kereskedelmi tanácsossal, valamint Hossó Zsolttal, a Török Köztársaság tiszteletbeli konzuljával is.

Fotó: Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara

 

A bálozókat dr. Kőkuti Attila, a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte, aki elmondta, az elmúlt három évben nem tudta megrendezni hagyományos üzleti estjét a kamara a járvány és a háborús helyzet miatt, idén azonban végre lehetőség nyílt arra, hogy találkozzanak a vállalkozók és beszélgessenek. Ugyanis a kamarának kiemelt célja, hogy olyan fórumot teremtsenek a vállalkozások számára, ahol találkozhatnak és üzleti megbeszéléseket foiytathatnak kötetlenebb formában, ezt a célt szolgálja a bál is.

Jelezte, a kölcsönös kulturális év mellett azért is esett Törökországra a kamara választása, mert az elmúlt egy évben a Török Köztársaság nagykövete többször is a CSKIK vendége volt és nagyon eredményes tárgyalásokat folytatott Szegeden. Ennek eredményeként volt török-magyar üzletember találkozó február elsején a vármegyeszékhelyen, megalapozva a török-magyar üzleti kapcsolatokat, de a kamara abban bízik, hogy az üzleti est is egy adalék lesz a további kapcsolatépítéshez Törökország és Magyarország között

 – jegyezte meg az elnök.

A Török Üzleti Esten a hagyományoknak megfelelően átadták a Csongrád-Csanád Vármegye Gazdaságáért Díjat is. Az elismerést a kamara elnökségének döntése alapján az a személy kaphatja meg, aki a vármegye gazdasági életben és a kamarai munkában is kimagasló eredményeket ér el. Idén a díjat Pap Sándor, az OTP Bank Nyrt. szegedi fiókigazgatója vehette át.

Fotó: Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara

Pap Sándor kiemelkedő módon ápol kapcsolatot a cégekkel, cégvezetőkkel, valamint az egyetemekkel való partnersége is figyelemreméltó. Az év minden napján magas színvonalú segítségnyújtás, tájékoztatás jellemzi a munkáját, sőt, a magánéletében is jellemző mindez rá. Nem véletlen, hogy több díj mellett Pap Sándor magáénak tudhatja már az OTP Bank legmagasabb elismerését, a Fáy András-díjat is.

Emellett aktívan jelen van vármegyénk közéletében is Pap Sándor, akinek segítségére bármikor számíthatnak az önkormányzatok, az egyházak, a nevelési és oktatási intézmények, az alapítványok és a sportegyesületek egyaránt. Társadalmi felelősségvállalásában kiemelt helyet foglal el a GEMMA Központ, valamint a Szent Ágota Alapítvány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.